Berfininannesi Sermec27 Benimde ilk gebeliğim canım benimde pek bilgim yok ama çevremdekiler normal diyor😊
Sermec27 Dilze0204 anladım canım rabbim kızlarına uzun ömürler versin inşallah ne güzel 2 kızın var sırtın yere gelmez 🌸🥰
Haticeyuce31 Sermec27 bebeis arada toplanıyor falan sanirim canim ya bende 20+3 um ayni yerde bugun benimde oldu hafif acidi gibi sonra geçti gecende olmustu doktora sordum sknti yok canim merak etme dedi
Diyetisyenanneee Sermec27 yani benim bildiğim kadarıyla normal kimimiz sağımızda kimimiz solumuzda hissediyoruz ben 10 haftalığım benimki bile ağrıyo rahim büyüyormuş kaslar açılıyor vs dedi doktor endişe etme iyidir inşallah 🙏🏻
Sermec27 Diyetisyenanneee akşam da alt kasık tarafında oldu valla cuma aldım randevu zaten 1 aydır girmiyordum gideyim de içim rahatlasın
Diyetisyenanneee Sermec27 aynen en önemlisi bi kere anne içine kurt düştümü rahat edemez görün bi bişeyi yoktur inşallah haylazlık yapıyodur belki ufaklık 🥰
Sermec27 Diyetisyenanneee inşallah canım inşallah harkektleri var cok şükür ama agrım olunca dayanamadım 🥰
mavis24 Sermec27 bende 20. Haftamdayım gösterdiğin yerde benim de sürekli agrım var hele bazen sabahlıyorum çok sık değil ara ara olan bi agrı doktor normal dedi ama mahvediyor beni
Sermec27 mavis24 ay bugun alt kasıga da indi her iki tarafa valla dayanamadım cumaya randevu aldım en son 17 de gitmiştim 21+1 olcak cuma 1 ay olmuş olcak hem içim rahatlar hem de bebişi görürüm 🥰