Dilze0204 Sermec27 yaa hiç merak etme önemli bişey değildir 🥰 Amin inşallah bir kızım var gönlümden geçeni sende anla 🥰😂
Sermec27 Dilze0204 anladım canım hayırlısı olsun inşallah su an daha iyiym ama arada hafifçe yokluyor rabbim kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲 🥰
NefesDeniz Sermec27 Sende sağol canım☘️ Aynen inan benimde tek dileğim artık günlerin daha hızlı geçmesi..29 haftamıza geldik dilerim ışık hızı işe geçsin hamilelik asla kolay bişi değilmiş asla Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻
Sermec27 NefesDeniz benim ilk oğlumda rahat geçti ama melek oldu oğlum bunda hem stres hem de sezeryandan sonra 7 ayımda hamile kaldım ondan zor geçiyor galiba Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
NefesDeniz Sermec27 Evet biliyorum hikayeni güzel kardeşim inşallah Rabbim cennetinde güzel oğlunu senin için saklıyor🤍 Amin inşallah şimdiden hayırlı güzel doğumlar dilerim
minikbaby06 Sermec27 bende de oluyor canım sanırım magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor magnezyum içince geçiyor. Sen yine de bi doktoruna sor
4rife_k Sermec27 muhmelene gaz sancısıdır hareket kısıtlılığı da yapıyordu bana yürüyüşe çıkın ev içinde rahatlatıcı hareketler yapın
4rife_k Sermec27 soda ile Muz tüketmeye çalışın günlük 🤲 magnezyumu düzene sokar. Magnezyum eksikliği de kasılmalar sebep oluyor Malesef
Berfininannesi Sermec27 Benimde ilk gebeliğim canım benimde pek bilgim yok ama çevremdekiler normal diyor😊
Zeynepvesina Sermec27 ben de aynı şikayetle acile gittim idrar tahlilinde enf çıkmadı bi süre ilişkiden uzak dur ve bol su iç dedi
Sermec27 Zeynepvesina bizim en başından beri olmuyor zaten riskli hamileyim günde 2 bucuk 3 litre de su içiyorum tahlil de temiz cıktı