uraluygar Dilara1996 ben 3.5 sene once oglumda gitmistim tam 1 saat bakmisti bir suru fotografini vermisti oglumun detaylida anlatmisti ama perinatolog degil orada ki radyolog.
Dilara1996 uraluygar ben burdaki arkadaşlar sayesinde erbil çakar dan randevu aldım. Cuma günü randevum var. Gidiyim sizinle görüşlerimi paylaşmak isterim.
Emirinannesi34 uraluygar 17haftalığım şuan, şükran hanım medivia hospital de doğum yaptırıyorum genelde çengelköyde hastane dedi. Akrabamda 2 çocuğuna orada doğum yaptı bi aksilik çıkmazsa orada olacak inşallah
uraluygar Emirinannesi34 4-5 tane hastaneyle anlasmalılar hepsini detaylica arastirdim bende medivia dusunuyorum zaten bekarken orda oturuyordum güzel bir hastane orası. bende 20 haftalık hamileyim
Emirinannesi34 uraluygar bende hastaneye ilgili hep iyi şeyler duyduğum için orayı tercih edeceğim. İnşallah sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza almak nasip olsun🤲🏻
uraluygar Emirinannesi34 instagram kullaniyor musun? Yaz adresini takip ataym irtibatta kalalim klinikte karsilasiriz belki :)