Dilara1996 Devlet hastanelerinden randevu almaya çalıştım fakat randevu düşmedi bu detaylı ultrason için son haftam uygun gittiğiniz özel hastane yada klinik varsa paylaşırmısınız. İsmi ve fiyatıyla birlikte yazarsanız çok iyi olur 🤗
uraluygar Dilara1996 rad istanbul goruntuleme merkezi var haldunalagas spor kompleksinin yaninda 300 lira orasi. Ben eva gyn klinige gidiyorum oraya disaridan doktor geliyor ayrintili icin 500 liraya yaptiracagim klinikte
Sadem Dilara1996 ali ekiz var 550 tl nakitti 600 de karttan felandı ataşehir ben çok memnun kaldım ortalama bir fiyat param olsa son haftalarımda tekrar giderdim sırf bebişi görmek için 😁 cam gibi görüyor ve iyi bakıyor zaten perinatolog kendisi 0544 6445662 randevu ve bilgi için google yaz ataköy tower içinde ve tertemiz bir muayenesi var ben detaylıda gittim 👍🏻👍🏻🧿🍀 Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
NAZ2333 Dilara1996 canm ben afiyet hastanesine gidiyorm renksiz cektirdim detayli usg yi 255tlydi renkli pahalli oldugu icin renksiz tercih ettim
uraluygar Dilara1996 ben 3.5 sene once oglumda gitmistim tam 1 saat bakmisti bir suru fotografini vermisti oglumun detaylida anlatmisti ama perinatolog degil orada ki radyolog.
Yelizimmmm3447 330tlye Ümraniye santralde erbil çakar özel yazhanesi var normalde Zeynep Kamil hastanesinin doktoru kendisi ben çok memnun kaldım
NAZ2333 Yelizimmmm3447 cok iyi bi doktor 2li taramayi oma yaptirdim ayni zamanda kizimin doktoru kziim 8 yasinda💗oglusumu bekliyoruz saglikla alalim kucagimiza insallahhh💙😍
Dilara1996 Yelizimmmm3447 Ayy canım çok sağol yaa. O kadar çok duydum ki bu doktorun ismini Allah razı olsun. Rabbim ne ihtiyacın varsa gidersin 🌹🤗
Yelizimmmm3447 NAZ2333 Amin evet çok iyi işinin ehli inceledi baya bişey sormaya gerek bile kalmadı kafamda soru işareti bırakmadı sağolsun😊