Sainmizgin Merhaba arkadaşlar 40 hafta oldum ama adet sancısı ve belimin sol tarafı ağrı yapıyor gece 4 den beri sizce Doğum sancılarımı hastaneye gitmem gerekiyormu yarın Doktor Randevum var sizce yarınımı beklim 😔😔 Ve çok uyku yapıyor sürekli uyumak istiyorum Makatıma baskı oluyor .!!
mom44 Sainmizgin canm git bencr benm hiç ağrım yoktu doğum olacağı gün 2 ye kadar uyudum kalktım çok hafif leke vardı gtmeyevektim ağrım yok diye nolur nolmaz baktıralım dedik bi gitrik doğum başlamış 4 cm olmuştu
Ciara93 Sainmizgin evet sanırım Doğum sancısı adet sancısı gibiyse ama sık ve şiddetli değilse yarına kadar bekle derim
MerveAkta Sainmizgin bende öyleyim canım bekle bebek hareketleri iyisise oraya gidersek mutlaka yatırlar ve suniyle daha çok acı çekeriz allah tarafından geliyor demek mi aynı durum bende öyleyim 😒 39/3
mom44 Sainmizgin canm bende sadece bel ağrısıyla gittim doktor sancın yokmu dedi hayır dedim bi sıcaklık geliyodu belime sora ağrıyodu tek bu vardı bende gittim 4 saatte dopurdum
Sainmizgin Ayselcnt normal dedi doktorum kanala girdiğini söyledi normal görünüyor inşallah bende normal istiyorum sonradan bir sıkıntı çıkmazsa 😌
Sainmizgin Ciara93 belimin ağrısı sık ve çok ne yapsam geçmiyo yürüsem uzansam ama kaşıklarımda çok şiddetli değil dayanılmayacak kadar değil
Sainmizgin mom44 kararsızım işte eltim yanımda bekle diyo benimde ilk olduğu için bilmiyorum nasıl oluyo
deletedmom26 mom44 ben de 39 haftalığım son iki üç saattir sırtıma ağrı girip girip çıkıyo Doğum sancısı olabilir mi karnımda ağrı yok ama
Ciara93 Sainmizgin kasıklarındaki ağrı sürekli mi ara ara mı geliyor ? Bel de de ağrı oluyor ama doğumu anlamak için bel ağrısına değil kasık sancısına bakmak gerek
mom44 Ayselcnt 39 hafta 4 gün 35 de kanaldaydı açılma vardı 39 haftada sabah çok hafif lekem geldi bekleyevektim ağrım yoktu bi baktırayım döneyim dedim meğerse doğum başlamıs 3 4 saatte de doğdu
Ozlem6161 Ciara93 bence de benim kasıklarıma bi sabah şiddetli ağrı vardı meğerse Doğum sancılarım başlamış hastaneye gittiğim gibi ameliyata aldılar beni tabi ki iki oğlum da sezeryan oldu