Ozlemtpl Miniginannesiiiii evet az önce sizin yorumunuzu okudum aklımdaydı birazdan yicem😊hayirlisi bakalım inşallah öğrenirim 🥰
Malidlgz Miniginannesiiiii bizde 14+0 avokado olduk çok şükür dördüncü ayın icine girdik 🙏🏻🧿 ilk aylar mide bulantısından anneyi aç bıraksak da şuanda çok şükür iyiyiz ❤️
Miniginannesiiiii Dilek0809 benim videolarımı görseniz eşim sürekli çekiyor doktor da diyo ne kadar hareketli bi kız😂 gitmeden önce yediğim çikolataların haddi hesabı yok öylelikle 13+2 de cinsiyetini gösterdi 😂
Dilek0809 Miniginannesiiiii hadi maşallah benimki uykucu 😂 ay sağlıklı olsunlar da gerisi boş ama insan görmek istiyor 10.haftada kayıyordu zıplıyordu bir sürü bi şeyler şimdi hissetmiyorum da daha insan merak ediyor
Ozlemtpl Miniginannesiiiii gittim Dr a ama ters durduğu için yine göremedi çikolata bile yedim bugün 😂
Miniginannesiiiii Ayskem ilk haftalarda normal ama sonraki haftalarda geriden yada önden gitmesi ne olur bilmiyorum
cgdm-trzi Miniginannesiiiii bizde 13+4 deyiz çok şükür 😍 önceki gibi mide bulantılarım azaldı Ama çalıştığım için yorgunluğum çok oluyor
gulsahgul26 Nazar ettim kendme galiba şuana kasar hiç bulantı kusma bşy yaşamadım ama bgn kasık ağrısı akıntı artışı yaşıyorum heralde havalarda soğudu üşüttüm farkında olmadan🤦🏼♀️