BirGolgi Nisanurunannesi3850 Nisanurunannesi3850 ne güzel her şeyi aynı anda yaşamak ben sanırım gittiğimde anca keseyi görebilirim 🥰
BirGolgi Balbocegim sanırım pazartesi gideceğim tabi önce bugün kan testimin sonucu olumlu çıkarsa 🙏 doktorun muayenehanesine gideceğim çok kalabalık değil yaşadığım yer ama büyük şehirde yaşasaydım ben de olabildiğince doktora az gitmeye çalışabilirdim 🙁
Sifaandhyl BirGolgi büyük ihtimalle evet tekrar gideceksiniz ama olsun gidip o susam tanesini her defasında görmek sizi çok mutlu edecektir kalbinizden nasıl geçiyorsa öyle yapın 😊
Bsra06 BirGolgi Ben evde gebelik testi yaptım 2 çizgi çıktı adetim de gecikmişti zaten 2 gün içinde hemen doktora gidip durumu anlattım test yaptm dedim adetim gecikti dedim şuan 35.Haftam az kaldı
[silindi] BirGolgi test yaptıktan sonra doktora gittim kese var mı yokmu kimyasal gebelik mi bunlar önemli gittiğimdr 4 haftalık tı 8 haftada gel kalp atışını dinleyelim dedi ve içecegin ilaçlar vitaminler başlanması gerekiyor bence hemen git Bi dahaki geleceğin tarihi doktor söyler zaten
BirGolgi [silindi] planlı gebelik olduğundan 4 ay öncesinden klasik kontrole gittim kan değerlerime bakılıp folik-demir-b12 başladık zaten. Tabi kimyasal gebelik dış gebelik korkularım da var maalesef
vasili21 BirGolgi gayet normal ve doğru olanı yapıyorsunuz, keseydi kalp atışıydı erken gidip stres oluyor insan. Bence 1 hafta daha bekleyin Ve gittiğinizde çoğu şeyi görür ve öğrenirsiniz 😉 sağlıklı bi gebelik olsun inş 😊
BirGolgi vasili21 planlı bir gebelik olduğundan 4 aydır folik demir b12 alıyorum. Öğrendikten 1 hafta sonra gideceğim 1 hafta daha bekleme gücüm olmayabilir 😍🙈 ama yine de sanırım gittiğimde 6. Haftaya girdiğimden kesesini görürüz ama kalp atışına kısmet deriz 🥰