znurstnKaraca Prensesannesiyimm bende bu ay biraz fazla almışım o yüzden biraz vermeyi istiyorum ben verirken bebişte alırsa iyi olur😁
Dorati Brcesresl kararlıyım ama iradeli sayılmam tutamıyorum ağzımı 50 kiloyla hamşle kaldım 71 im suan umarım verebilirim 😄
Brcesresl Dorati ay valla bende tutamıyorum zor bişey :) neyse inş pıtırıklar sağlıkla doğarda derdimiz kilomuz olsun
Sedacengiz 35 haftalık hamileyim 15 kilo aldım 😰😰 yemesem bebeğim beslenemeyecek yesem kilo alıyorum . Bebiş doğunca bi 6 aylık olsun diyete başlayacağım çare yok.
GzdeSevinSeyhan znurstnKaraca suan pozikyon baş aşagı normal gibi doktor bişey demedi daha ctesi kontrolüm var🤷🏻♀️
Asenam 44 kilo ile hamile kaldım en son 5 gün önce tartıldım 54 kilo olmuşum 31 haftalık bebegim ama aldığım içim mutluyum ben 😂 ilk hamileliğimde sadece 5 kilo almıştım oda Doğumda gitti zaten bakalım bunda ne olacak 😂
MerveEltugral Aslihan normal Doğum mu yaptınız acaba ? Çok az gitmiş kilo bende 52 ile hamile kaldım 32 haftalığım 13 kilo aldım Doğuma kadar 20 kiloya tamamlarım herhalde 😂😂
melike0710 kizannesii canımcım ben 57 kiloyla hamile kaldım şuan 35+0 haftalığız veeee 83 kiloyum 🤣🤣 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🤣🤣🤣🤣🤣bebik 15 kilo doğmazsa yandım yani 😂😂😂
Ceylan12 kizannesii vallah bende simdi 36 haftalik hamileyim 53 le hamile kaldim simdi 70 kilo oldum ☺️