Melek1980 yelizyeliz pijama kaç tane götürmek gerek acaba? Gecelik de ihtiyaç oluyor mu canım rahatlık olarak?
yelizyeliz Melek1980 ben pijamada rahat edemedim dikişlerim acıdı. Gecelik getirdim normalde 2-3 adet yeter. Ama ben bebekten dolayı hastanede kalacağım için ekstra evden getirdiler bana. İç çamaşırıda 4-5 adet koy yedekli olmadı eve geri götürürsün
Gizem9093 Minikbezelyem bizimde doğumumuz pazartesi heyecan ve stresle bekliyoruz 🥰 iyi ki açmışsınız postu çok güzel yazılar var bende birazcık moral buluyorum 🥰
Minikbezelyem Gizem9093 inan bende aynı şekildeyim 😅 hangisi daha ağır basıyor seçemiyorum🙏🏻 Sağlıkla gelsinler inşallah
Gizem9093 Zynp63 Merhaba🥰 korseyi ben doktoruma sordum iç çamaşırı şekilde olanı önerdi ve ameliyattan 10 gün sonra kullanabilirsin demişt
Gizem9093 yelizyeliz Humananın stil çayı mı yolsa bebekte gazı önlemek için kimyonlu rezene çayımı😕 kaç gündür eşimle araştırmadayız ona göre alıcaz. Kullandıysanız öneri verirseniz sevinirim 🥰
Gizem9093 Minikbezelyem Marka olarak almadım canım bütün iç çamaşırcılarda var aslında iç çamaşırı gibi olan korse dediğinde veriyorlar ben 50 TL’ye aldım
yelizyeliz Minikbezelyem yani pompa hastanede var. Olmadı mama veriyolar zaten. Ama bol bol su içip sağarsanız sütünüz çoğalıyor zaten
yelizyeliz Zynp63 ben henüz takmadım bi 10 gün sonra başlayacağım takmaya. Çok bi göbek kalmadı ama kalanıda yumuşacık şuan biraz ödemli. Dikişler biraz iyileşince takıcam
Glnsn yelizyeliz sizin ilk dogum mu😊hayırlı olsun😊ben ilkini genel anestezi oldum simdi ikinciyi kararsizim.doktorum spinalde bas ağrısı cok olabilir dedi migrenim olduğu için. Siz de oldu mu?