2prensannesi2008 _imra_1213 ilk hamileliğimde doktorum erkekti eşimi dışarı cıkarttı parmagını soktu ama bilmiyorum öyle bişey olucagını cok korktum aniden aa diye bağırdım birden sokunca 🤭 cıkınca eşim sordu neden bagırdın diye bişey yok dedim kendime gelememiştim 😂😂 o yüzden kadın doktoruna gidiyorum bu sefer
_imra_1213 2prensannesi2008 benim doktorum erkek ama bizde novbetci doktora denk geldik o da erkekmis ama İyikide ebe kadın yaptı çatı muayenesini, kendi doktorum erkek zaten doğumumu o yaptıracak çok utanıyorum ama doktor iyi olduğu için yapacak bişey yok onlar işini yapıyorlar 🤭
Ayse_63 _imra_1213 yatiş verdi hazır değildim beklemiorduk böyle biseyi daha eve geldim en.azindan biraz evde ilerler hazirlanirim çıkarım diye düşünüyorum suni şancı verirler diye istemdim acikcasii
Ozbu41bug Mehtpsahn_53300 acilman varsa zaten hic duymazsin yoksada sadece elledigini hissedersin parmak yani sadece hic korkma
Ayse_63 Ozbu41bug bana açıklık var dedi ama hissettim 3 te biraz 4 de çok hissettim bağırdım artık neden öyle oldu ki doktor mu zorladı acaba diye düşündüm
_imra_1213 Ayse_63 sizin nerelerde ağrı var benim karnım çok uyuşuk, ve belim rahimimde çok ağrı var kemiklerimde
Ayse_63 _imra_1213 ben muayeneden sonra biraz zor yürüdüm batmaya başladı kalcam çok ağrıdı şuanda da karnıma ağrılar grip çıkıyor ama şiddetli değil
Eylulbsl En çok korktugum şey çatı muaynesi kimine acıyor kimş hiç hissetmiyor. Birde bu öatı muaynesi 40haftalık ve ğstünde mi oluyor. Gün mü veriyor doktor çatı muaynesi olacaksın die bilgi verirmisiniz
_imra_1213 Eylulbsl 37 ve 38 haftalarda yapılıyormuş bende çok tecrübeli deyilim bu konularda yeni öğreniyorum
Eylulbsl Rabbim hepimize kolaylık versin kadın olmak her zaman ki gibi çok zor🙏🏻 Sağlıkla yawrularımızı alalım bu acıların hepsini unutalım🌸