İyi akşamlar kızlar benim İlk gebelik 37+3 hafta olduk ve bugün sabahtan biraz kasılmalar başladı, akşam hastaneye gittik eşimle nts ve çatı muayenesi yapailacak dedi doktor, ve ben nts ye girdiğimde yan yatakta bir kadın vardı ikiz gebelikmis kadının yaşı var ama, ebe kadın ikimizi bi anda takib ediyor meyerse kadınada çatı muayenesi yapılanmış bana dedi sen pantolonunu çıkart falan hazırlan dedi geliyorum bende bekliyorum ebeyi, aramızda sadece perde var kadın bı bağırmaya başladı sanki doğuruyor 🤭 inanın o zamana kadar çok rahattım hiç korkum yoktu, kadın yeter falan ay çok acıyor falan dedi, ben şok oldum titremeye başladım, dedim ne sokuyorsunuz orda falan dedim ebe diyorki parmağımı sokuyorum, sıra geldi banaaaa 😃 orda kadın diyorki sen korkma arkadaşım ben dedim öyle bı bagirdiniz ki nasıl korkmiyim, kadın diyorki benim iltaab var ondan acıdı falan, ebe kadın sen dedi korkma falan bende dedim beni kandırıyor neyse yapacak bişey yok dedim kendimi rahat bıraktım gözlerimi kapadim bende canım acimasini bekliyorum yok hicbisey hisetmedim 10 saniye sürdü ebe diyor tamam canım bitti diyor ben dedim bittimi nasıl bitti acımadı ki falan diyorum gülüyor ebe kadin, yani korkmayın rahat olun hiç acımıyorda hissetmiyorsunuz bile jel sürüyor iki parmağıyla bakıyormuş, işte korkmadigim kadar varmış 😃😃