Nslhnfdn Fatih123 benim de dogumum 15 aralik gorunuyor. 2 hafta once doktora gittim ve daha 2 haftam var doktor randevuma. Doktora gitmemek icin kendimi zor tutuyorum.
Yagmurmert Benim doğumumda aralık sonuna dogru. Cinsiyet belli degil. 23haziranda kontrolümüz var. Ozaman gördüğümde söylerim dedi doktor.
Fatih123 Hepimizin tarihleri birbirine yaklaşık benimkinin cinsiyeti erkek gibi ama tam da belli değil bende çok sabırsızlanıyorum cinsiyeti için, Allah hepimize kolay doğumlar nasib etsin
Yagmr05 13 aralık tahmini ama göremedi doktorum 🙄🤗 kız hissediyorum ama sizde belirtiler neler bende şiddetli baş ağrısı ve bulantı mevcut çin takvimim erkek diyor 🤣
Fatih123 Yagmr05 benimde çin takviminde erkek çıkıyor ☺️ Ama yinede allah bilir Allah hayırlı evlat nasib etsin hepimize
Nihalee Kızlarrr bugün 12+0 olduk ve sabah doktora gittiğimizde çok büyük ihtimal erkek dedi hatta baya belirgindi çıkıntı😍 oğlum oluyorrrr 💕💕
parasetamoll Bizimde 17 aralık görünüyor salı kontrole gittim cinsiyet ile ilgili yorum yapmadı 3 hafta sonraya çağırdı herhalde o zaman söyler yanılma payı oluyor diye bende sormadım :)
Tahinpekmezim Fatih123 belki kordon da olabilir ikincisi kiz olabilir hem degisiklik olur senin icin . İns allahim gonlundeki neyse onu versin. 😀👏
muhteriz parasetamoll herkes erken diyor ama 14e girdim ben dün hissettim hatta eşim bile farketti sertliği sağ tarafa doğru kıvrıldı sanki öyle baloncuklar pıt pıtlar gibi değil de bişey kayar gibiydi
Minnosannesi Fatih123 bizimde tahmin 15 aralık-2007 dogu m tarihimiz ama dün gittim bebiş yan dönmüştü goreemdik tahmin de etmedi 10 gün sonra tekrar bakalim dedi 😊