Yunel Fatih123 benimde aralık 18 gözüküyor doğumum ama daha doktora gitmedim normalde haftaya kontrolüm var ama ben bayramdan sonra gidicem hayırlısıyla bnde cinsiyetini öğrenirim sizinde bebişiniz hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız 🙂
Tahinpekmezim Fatih123 Kasim sonu aralik basi kesin yay burcu Fakat %80 kiz . Kesin degil dedi 🙏🙏🏽💕❤️
Mrvfth Fatih123 Rabbim nasip ederse 20-26 aralık gibi gözüküyor bizim Doğum tarihimiz 😊 daha 11+1 deyim cinsiyeti belli değil ama dr küçük bir çıkıntı var gibi dedi 🙈
feyzosvemercimek 18 Aralık muhtemel doğum ama 11+3te gidince doktor söylemedi bir dahaki ay cinsiyet için çağırdı
Dilekveuzum Benimde hesaplamalara göre 15 Aralık. En son doktor kız gibi demişti ama belli değil. Cumartesi gidicez belki bu sefer belli olur 🤗
Fatih123 Bizimde doktorumuz tam göremedi ama en son pipi gibi birşey var dedi tam belli değil bizimkide olursa 2oğluşum olcak
MerveKsackTabara Benimde 14 aralık gözüküyor ama doktorum cinsiyet tahmini bile yapmadı 16. Haftada belli olur dedi devlette geç söyleniyo diye duydum
Nihalee Yaa ben de Aralık’ta doğurucam inşallah ve yarın doktor randevumuz var ama cinsiyet söyleyeceğini sanmıyorum meraktan ölüyorum 😄
Tahinpekmezim Nihalee bende merak tan geberiyorum takinti oldu videoya zum yapiyorum internette obur ultrasonlari izliyorum doktor emin degil sanki ben emin olcam 😀
Mbtrm Benimde 7 aralık gözüküyor daha belli olmaz diye henüz gitmedim Bayram’dan sonra gitmeyi düşünüyorum çok merak içindeyim 😊
Mervezngn 29 kasım %80 erkek yarın randevum var bakalım netleşecek mi artık bişeyler almak istiyorum 😍
Gorkemcvhr Benimde Aralık inşallah acil doktoru erkeğe benziyor dedi bir gün sonra kendi doktoruma gottimt kıza benzettim dedi tabi kesin değil bakalım merakla bekliyoruz😍 bir aya sonra doktor randevum