Meervenurrr Kizlar 22 haftalik olduk ama 2-3 gündür çok az hareket ediyor tatlı yiyorum uzanıyorum göbeğime dokunuyorum ama yok yani sizinkiler ne sıklıkla hareket ediyor acaba stres yaptım baya
Efu Meervenurrr stresstende olabilir kendini rahat birak sıkma ondan sonra kontrol et birdaha eminimki hissedeceksin 😇
Crn1996 Meervenurrr canım bizde 23 olduk ama her gün aynı olmuyor bazı günler hareketli bazı günler daha az hareketli oluyor uyuyorlar herhalde ☺️👼🏻
Kevserymn Meervenurrr eğer ilk gebelikse zaten daha yeni yeni hareket etmiştir. İlk hareketlerden sonra bir müddet ara veriyo daha sonra hareketleniyo 22hafta da gayet normal strese gerek yok 😊 bende o haftalarda aynı böyle stres yapıp baya korkmuştum ister istemez 🤞🏻🌺
Sevdae Crn1996 canım ne tarafta hissediyorsun bebeği göbeğin alt tarafında mı oluyor o hareketler pıtırcı şeklinde mi
Mom080 Benim ilk gebeliğim olmasına rağmen çok erken hissetmeye başladım buaralar sürekli kipirdadigini hissediyorum 19 haftalığım herkesin aynı olmuyor stres yapmayın
Crn1996 Sevdae göbek deliğinin altında genelde canım pıt pıt atıyor bazen daha belirgin vuruyor ama hergün aynı olmuyor yani merak etme bazen çok az hissediyorum normalmiş bunlar ☺️
Sevdae Crn1996 yani bu haftalarda alltan hissetmek normalmiş bende sanıyordum ki göbek üstünde olıyor yukarıda diye endişelendim
Miumiu Meervenurrr Canım stres yapma. Ben de 19 haftalığım geçen haftalarda yeni hissetmeye başladım. Akşamları hareketleniyor benim oğluş da gün içinde çok yok. İlk gebelik ve bu haftalarda çok çok normal. ☺️
Kevserymn Meervenurrr şuan Benim 33hafta bu haftalarda bile dönem dönem hareketi yavaşlıyo geliştiği için diyolar ama bende tam bilmiyorum 😊
Buketkucuk Meervenurrr stres yaptığınız için dr olabilir, hislerimizin çok kolay etkileniyorlar çünkü 🤔
Miumiu Meervenurrr Bir günleri bir günlerine uymuyor bebişlerin☺️ Ben de böyle kafaya takan biriyim fetal doppler sipariş verdim. Hareketini hissedemediğim zaman dinliyorum rahatlıyorum😅
Bsra06 Meervenurrr bebekler anne karnında uyur hareket etmediği zaman uyuyordur demekki karnımız büyüdükçe bebeğin yeride daralır oyuzden de az hareket eder
123alpseda Meervenurrr canım sahan küçük o yüzden 2 3 gün hareketli olup 2 3 gün yok olması normal gönlünü ferah tut allah dua et