Fatosef rabia_12 normalde severim eti ama aşırı değil tabi ama gebelikte rüyama girmeye başladı etler falan 😂 rüyamda pirzola gömüyodum oglumun canı et istiyo galiba
Yeppudaa Fatosef kırmızı et aşkı bende yaşıyorum canım hep kırmızı et cekiyor böyle tuzlu 😅 bol yeşillik oh.
Nurov [silindi] adet geçmesiyle birlikte 4 haftalık olarak başlar gebelik ve gebelik belirtilerini ben 8. Haftamda yaşamaya başlamıştım bulantı kusma halsizlik uyku vs
Beri_ilhan rabia_12 ben 2 ay boyunca eti görünce bile çıldırdım. Kokusu beni mahvetti. Etten başka bişey den de tiksinmedim. Başka hicbi şey midemi bulandirmadi. Cinsiyetle alakası var mıdır bilmiyorum ama bizimkisi erkek😀
Smyy00 [silindi] 3 hafta demek daha 1 hafta demek aslında :) normalde zaten 6 da başlıyor benim de tam 6+2 de başladı çok kötü bir şekilde ama herkeste de başlamıyor
Smyy00 [silindi] benimde annemin sadece sabah hafif bulantısı olmuş ama ben çok kötü geçirdim :/ geceleri bile midem bulanıyordu uyuyamıyordum bulantıdan inliyordum bazen 24 saat midem bulandı resmen 2 ay peynir ekmek çok az yağlı makarna ve pilavla beslendim birde yoğurt yiyebilirim çok şükür, ama umarım sizin olmaz zor birşey gerçekten
Z-asena rabia_12 özellikle köftenin adindan bile midem bulaniyor. Bitek et ve kofteden tiskindim. Eti simdilerde birsaz yiyorum ama kofte asla. Kızım olacak❤️🐰
Inci20192021 Smyy00 iki hamileligimde ama tek 1-2 kere midem bulandi. Derler ya kiz olunca miden bulaniyor oglan olunca rahat geciyor diye ikiside mide bulanma yönünde ayniydi.
Tsngamze Normalde kırmızı et yemiyordum ama hamile kalınca tavuk bile yiyemez hale geldim 22 haftalık bebeğim cinsiyeti kız 👧
Sulbiye rabia_12 ilk aylarda bende etten soğdum şuanda tüketiyorum ama olsada yesem diye bişe değil benim için
WmonallissA rabia_12 ben aksine ilk hamileliği öğrendiğimden beri canım hep et istedi normalde bile o kadar yemezdim, oğluşum olacak Allahın izniyle, ilk kızımda da etten tiksinmiştim, cinsiyetle alakalı mı bilmiyorum
Mom97 rabia_12 ben etçilimdir normalde ama hamilelikten sebep ne kokusunu duymak ne kendisini görmek istemiyorum ☹️ Cinsiyet kız gibi ama belli değil sizin?