Tugcece Eymenn evet evet bende genel olarak o fiyatları duydum ben yastiksiz yaptırdım bende kararsız kaldım takı yastığını alsam mı diye 🤔
Tugcece Melis20 Cylncyln_01 Kızlar nakışlı kanatlı yaptırdım ürünü güzel geldi ama sağ olsunlar kargo ücreti dahil demelerine rağmen aras kargoyla alıcı ödemeli göndermişler 16 TL kargo ücreti vermiş bulundum. Yani toplam 176 TL gelmiş oldi bana sayfa ismini isterseniz paylasabilirm ama baya tartisttim ben bu konuda onlarla
cansugrn Eymenn ben nakişli siparis verdm bi arkadasim da yaptirdi cok memnun kaldi. Rukatasarim bakabilirsn instagramdan
Tcrblianne Eymenn derinbabyy sayfanın adı canım bende çok araştırmıştım güvenilirliği falan çok iyi☺️
34_21_23 Eymenn ben nakışlı yaptırdım asafin_dükkanı sayfasından. Baskılı bir yıkamadan sonra solabilir diye cesaret edemedim
mrvrkn 34_21_23 merhaba ben de oraya sipariş verdim kaç günde elinize geçti acaba bir de satıcıyla herhangi bir sorun yaşadınız mı?
Efu Bende 10 lu setini yaptirdim isimli kanatli lohusahamile_com instagram sayfasindan baskili yaptirdim kanatlari falan hic cikmadi yikaninca simdilik iyi gibi bakalim kullandiktan sonra nasil olur 😇
Kayraninannnesi https://imgyukle.com/i/Lh5JHb Baskılı tercih ettim daha şirin oluyor diye düşünüyorum 🤗 İnstagramdan bebeqon sayfasından 150 TL