ceylanadem Humeyra18 canım olabilir ben adetime çok yakınken hamile kaldım 4 yada 5 gün vardı hiç belli olmaz
Humeyra18 ceylanadem adet olmadim canim ve ovulasyon 7 gün boyunca kop koyu gosterdi hala da gosteriyor
Humeyra18 A_s_23 yaptım canım ama negatif ben anlamadim gerçekten ya adet olmadim.gebelik yok normalde hic gecikmez adetim
A_s_23 Humeyra18 cnm sen nerde otruuyorusun bir ozel hastaneye filan git eşinle kanda çıkar veya başka bir rahatsızlığın filan varsa çıkar
Humeyra18 A_s_23 ankaradayim canim da artik umudum okadar kırıldı ki olsa cikardi kestim artik umudumu yok yani bu hafta bekliycem onumuzdeki hafta gidip adet söktürücü yazdiririm
A_s_23 Humeyra18 ama cnm nerden biliyosun olmadığını iyi duruyorsun ben çoktan hastanenin yolunu tutmuştum hastaneye gidip kan vermen en garanti şey senin için bu bilinmezligin içinde seninde pskolojin etkleniyor
Humeyra18 A_s_23 canim yakindaki hastaneye randevu bulamadım gitcektim baska hastanelere de gitmem smdi gerek yok erken gebelik de yaptım normal de yaptım canim olsa cikardi yani enazndan silik de olsa cikardi
A_s_23 Humeyra18 valla cnm sen blrsin artık ama ben doktor kontrolünde bir bayanla karşılaştım kadın benim testlerimde hamile olduğum hiç çıkmazdı dedi kan tahlilinde sadece çıkıyormuş mesela
Humeyra18 A_s_23 ay vallahi bilmiyom canim 1 haftadir zaten hep vardir diyodum böyle de olunca umudum kalmadi 1 hafta bekleyim bakalim enazndan varsa da daha kesin olur bakalim
Humeyra18 Bfduam bugün 4 gün oldu normalde cunartesi gunu olmam gerekiyodu ama olmadim testler negatif gösteriyor
Humeyra18 Bfduam vallahi bilmiyorum canim bu ay benim çok karışık oldu akıntım falan oluyor ovulasyon 8 gün boyunca kop koyu gosterdi ama gebelige dair bisey yok