Bfduam Humeyra18 benim bitti canım. Sende pco var, folikasit olarak ınofolik combi araştırdın mı senin rahatsızlığında olanlara veriliyor. Bende üç ay kullandım sonuç alamasam da. Bu bi aklında olsun.
Humeyra18 Bfduam hadi hayırlı haberler insallah bu ay canim Kullaniyodum canim da ben folik asitin bi faydadini göremedim bakalim yarin hastaneye gidiyorum insallah bi sorun
Humeyra18 Bfduam ben geldim. Aşılama tedavisine basladik canım yine sonuclarim normal cikti bu sefer gonal f diye bi ilaç basladik o sekilde ilerliycez
Bfduam Humeyra18 hoş geldin Canım, geçmiş olsun. O masa ne uyuz di mi seven sanmam ki olsun. hormon testine ne dedi dr?
Humeyra18 Bfduam hemde ne kötü o masa hele bide hastayken muayene olmak berbat bişey. Valla canim ne testleri yaptilar bilmiyorum ama normal dediler smdi bakicam enabizdan hangi kanlari almislar
Humeyra18 Bfduam sorma vallahi bugün perisan haldeydim o muayenede. şuan basladik zaten canim gonal f igneye basladim yumurta buyutmek icin cuma günü tekrar kontrolum var .
Humeyra18 Bfduam klomenden daha iyi canim bu bana klomenin faydasi olmuyodu hic ondan buna başladık. Evet canım oda olcak
Humeyra18 Bfduam 3 kez canim Ay vllahi ben cok kotuyum bu ay cok fazla ağrım oluyo kanamam cok fazla bugun 4. Günüm ama berbat durumdayım .
Bfduam Humeyra18 dr 3 kez onunla sonuç alamayınca ondan değiştirmiş olabilir mi? ilacla kanaman oldu ya ondan belki. Geçecek inş.
Humeyra18 Bfduam evet canim ondan dolayı iğneye basladi. İlaci da 2 tane içtim aslında ama niye oyle olfu bilmiyorum