Bfduam Humeyra18 benim bitti adet canım iki gün sonra leke geldi bir kaç kez. Tuhaf bi durum anlayan beri gelsin:)
Bfduam Humeyra18 önümüzdeki ay gecikme olup gelmezse giderim canım. Senle Ben yılan hikayesine döndük birazcik:)
Humeyra18 Bfduam ay gerçekten öyle ya bakalim bende adet sokturucuyu icmeye basladim bakalim ne zaman olucam 😂
Humeyra18 Bfduam sanki olcakmisim gibi hissediyorum ama olursam da hafta sonuna denk geliyo yani benim tedavi bu ay da kalcak gibi
Humeyra18 Bfduam 1 buçuk senedir canim düşükten sonra hiç ara vermedik geçen ay da kimyasal gecirdim iste biliyosunuz yok canim pco baya oldu doktor diyeli suan ne durumda bilmiyorum yumurta tembelligi var tek tarafimdaki yumurtalar cok fazla büyümüyor
Humeyra18 Bfduam hicbirsey demiyolar canim suan iste universte hastanesine basliycam orasi ne der bilmiyorum
Humeyra18 Bfduam aşılama icin gittigimde klomen verdiler o kadar oda büyümüyor zaten ben incir suyu falan iciyorum o şekilde büyüyor
Humeyra18 Bfduam aynen öyle canim basliycam da işte hastaligim haftasonuna denk gelirse kalir bu ay da
Bfduam Humeyra18 hadi gözün aydın, en azından önünü görürsün arkadaşım. Bitince gidicek misin dr a, nasıl bi yol izliycen?
Humeyra18 Bfduam bitmeden gidicem canım inşallah salı günü bisey çıkmazsa adetin 3. Günü gitmem gerekiyor gidicem doktor bi takim testler yapar büyük ihtimal sonrasinda ney uygun görülürse artık aşılama tüp bebek ne olursa