Gamzii00 HHA öğrendiğimde 5 haftalikti sanirim ilk kontrolumuze 7+2de gitmiştik yasin beye🥰 cinsiyet kiz 🧚🏼♀️
prensesannesii_ Banu_56 evliya Çelebi de detaylı yapıyorlar ordaki kadın doğum doktoru yonlendryr ama 15 dk falan bakyrlr
Serifeee92 Mercimekmom aynen kızlar bende burcu hanıma gittim gayet güzel ilgilendi herşeyini anlattı bebeğin tavsiye ederim
HHA Gamzii00 oy maşallah sağlıklı büyüsün minik kız benimde gönlümde kız var bakalım nasip daha cok minik sanırım 1 2 ay sonra net bilgi verir sağlıkla gelsinler yeter 🤲🏻🐣🤰🏻💜😇
Gamzii00 HHA saglikla dogsunlar insallah 12.haftada yasin bey kemik yapisini kıza benzettim ama heveslendirmek istemiyorum 16da kesin soyliyim dedi 16da gidince dogru tahmin etmisim prenses geliyor dedi😇
HHA Gamzii00 yaa ne kadar güzel bir duygu insallah benimde öyle olur sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez bende öğrenirim insallah bidaki kontrole 🤲🏻🐣🤰🏻💜😇
HHA Serifeee92 bende Anadoluya gidiyorum yasin beye😊🐣 ama 4 tane doktor var zaten yasin bey Kuthan bey Atalay bey birde Meryem hanım burcu hanımı göremedim eskiden mi vardı acaba🤔😇
Serifeee92 HHA Haa ben normal kontrol için demedim canım detaylı ultrason için demiştim 😚 bende normalde Meryem hanıma gidiyorum
ipkk22 Banu_56 ya bende persembe gününe ırfan hocaya randevu aldım ırfan hocayla konuştum yaklaşımı ıyı geldı ama aklım karıştı Burcu hoca ıcın
HHA ipkk22 tamam doğru canım pardon burcu hanımla irfan bey var ben onlara hic gitmedim tavsiye olarak bilgim olursa sorup söyliyim 😇😊🐣🤰🏻🤗