Sum9943 Banu_56 Merhaba bende kütahya dayım 🤗 Bende detaylı orada düşünüyorum ama sıra alamadım daha 🤗
Mercimekmom Banu_56 devlette detaylı bakmıyorlar Anadolu’da Burcu hanıma yaptırdım çok güzel ilgilendi 1 saat kadar
prensesannesii_ Banu_56 evliya Çelebi de detaylı yapıyorlar ordaki kadın doğum doktoru yonlendryr ama 15 dk falan bakyrlr
Banu_56 Mercimekmom biz aslında Anadolu irfan beye aldık ama devlette yapılıyorsa oraya gideyim dedim galiba yokmuş burcu hanım iyiyse doktorumu onunla değiştiririm o zmn teşekkür ederim ha bide ne kadardı ücreti burcu hanımda bize 350 dediler doktoruna göre değişiyor mu acaba ☺️
Serifeee92 Mercimekmom aynen kızlar bende burcu hanıma gittim gayet güzel ilgilendi herşeyini anlattı bebeğin tavsiye ederim
Gamzii00 Bej de anadoluda yasin beye gidiyorum memnunum hastanede radyoloji var onlar bakiyor dedi ama tabi öncelikli olarak perinatoloji uzmani olsa daha iyi olur dedi
HHA Gamzii00 ya cok sevindim yaş kac kac haftalıksın canım mutlaka denk gelmisizdir ozaman 😇🐣💜 bende yasin beye gidiyorum memnunum
Gamzii00 Ben kutahya ve çevresinde perinatolojinuzmani bulamadim cok araştırdım. En son balikesir üniversitesinde doçent doktor orkun cetin var perinatoloji uzmani ondan randevu aldım 158 tl ödedik cok memnun kaldım
ipkk22 Banu_56 ya bende persembe gününe ırfan hocaya randevu aldım ırfan hocayla konuştum yaklaşımı ıyı geldı ama aklım karıştı Burcu hoca ıcın
Gamzii00 HHA ay bej yaşımı yanlis yazmışım 93luyum yıl olarak 28 oluyorum🤣🤣🤣gönül isteyince 26da kaliyo insan🤣
HHA Gamzii00 çok iyi ozaman aynıyız yaş olarak Eylül doğum gözüküyor benim nasipse sağlıkla alalım kucaklarımıza 🤲🏻🐣🤰🏻💜