Sisi fpkprensesim aynen bana da erkek dedi herkes ama birtek benimkini bilemedi diye düşünüyordum ben de doktor kız dedi ama hala içimde şüphe var😁iki fqrklı doktor yüzde 90 erkek demişti çünki
fpkprensesim Sisi benden çok varmış bakasa yanılan falan 😂 olabiliyo ya doktorların bile yanıldığı yerde 😂 ama hep bi tarafınız acabamı kalcak bi erkek bi kız demişler size kaçıncı haftanızdasınız ki☺️
Sisi fpkprensesim şuan 17.2 ama 13. Haftada iki farklı doktor erkek dedi yüzde 90 hemde bunlardan birisi profesördü🙈 15 haftalıkken kız dedi başka bir doktor da vajinal ultrason ile baktı birde net görünsün diye bakalım ben yine de detaylıyı bekliyorum haZırlık için😁
Gulsen4224 Kubrabekir çok sevindim balım ögrenmene sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim prensesini 🤲🏻🌸💕
RF2412 Gulsen4224 ay insallah cok tesekkur ederim ruyalarimda bile kiz goruyordum allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Aslasl35 Gulsen4224 Merhaba elimde 5+5 e ait bir ultrason fotoğrafı var da , kesenin şeklinden tahminde bulunabiliyor musunuz ?
Gulsen4224 Dilze0204 inşallah cnm gösterir genelde kıZ bebekler göstermez ama bakalım senin bebek kız mı erkek mi🙈🥰
fpkprensesim Sisi o haftalarda bana da erkek demişlerdi 😂 16 da kız 18 de %98 kız artık dediler bende kız diyom artık napıyım yüzde yüz diyen yok😂
aeminegmss Gulsen4224 Teşekkür ederim canım ♥️Doktorum biraz değişik ilk erkek demişti şimdi kız ama kesin değil diyo haftaya başka doktora gidicem 16 haftayken
zynep24 Gulsen4224 dün doktorda %60 kız dedi ama hemen koşup kıyafet alma dedi 😂😂 ama hissediyorum kız kesin sizde kız dediyseniz tamamdır ❤️