eelifmavi Gulsen4224 yaaa sen ne kadar mükemmel bi insansın ne kadar sabırlısın. Rabbim gönlünde herşeyin kat kat fazlasını nasip etsin inşallah 💖💖
Gulsen4224 eelifmavi aaaaminnn canım inşallah allah razı olsun güzel duaların için🤲🏻🤲🏻Güzel düşünen güzel görür gerçekten 😍❣️🥰
N_ida_2308 Gulsen4224 Ben ne yaptım ettim buraya foto atamıyorum istagram hesabınız varsa bana yazarmisiniz nida hulat benim
Gulsen4224 anne091 ohh ne güzel cnm denklenmişiniz sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤱🏻🥰❣️
greybrde Gulsen4224 merhaba bi ara sordum 9 hafta diye bilemediniz. Şimdi 15+5 olduk bakarmısınız acaba 😍 doktor baktı ama pek güvenemedim net konuşamadı https://www.hizliresim.com/ovsns50
Kimbilir38 Kizlar gulsen mustafa dogru dedikce bende heycanlaniyorum doktora gidemedim cinsiyeti bende cok merak ediyorum hayirlisi tabi ama insam merak ediyo darisi benim cinsiyete insallh ❤
RF2412 1 - 20210216_181848.jpg image/jpeg(3.11MB) Benimkinede bakarmisin lutfen cok merak ediyorum belki gorebilirsin gulsen hanim 17+2ydim o zaman suan tam 20 muayne gidemicem lutfen
Aida14 Egeasigi üslupsuz konusan sizdiniz yani ilk bebegim oldu icin belkide az bilgi biliyorumdur ve insan merak ediyo 🥳