Durdane_acar Ben ahududu yaprağı almak istiyorum şuan 37 haftalık hamileyim doğumu kolaylaştırdığını duymuştum ama kaç yere sordum yokmuş attarlarda acaba alan kişiler faydasını gördümü ve nerden aldınız
Bmom Durdane_acar trednyoldan sipariş verdim ben kolay kolay her yerde olmuyor faydasını görenler çok olmuş bende aldım
Busbushatun Durdane_acar ben almistim ictim epeyde faydasini gormedim suyum geldi sancim basladi ama hic acilmam olmamisti😀😀
Cambardak Durdane_acar bunu ilk duydum araştıracagım (meryem ana eli otu da var. Normal doğuma yardımcı olunacagı düşünülen pozitif enerji ile ilgili bişey sanırım)
Durdane_acar Bmom evet faydası olduğunu bende okudum bugün o kadar yere sordum hiçbir yerde bulamadım trendyola baktım 25 gram diyor siz kaç paket aldınız peki
Bmom Durdane_acar ben simdilik bir paket aldim güvenilirliği gerçekliği açısından hala aktarlara sormaya devam ediyorum gördüğüm yerlerde
Durdane_acar Bmom peki denediniz mi nasıl ben ona göre alıyım iyiyse 3-4 paket alıyım çünkü bulunmuyor hiçbir yerde
Duygusuz Durdane_acar eczaneye sorabilirsiniz bana Dr um kendi vermişti bulamazsanız tarcın cayı da kullanabilirsiniz
Duygusuz Durdane_acar aynen ama bulamazsanız tarcın cayı da fayda ediyormus. Ben ahududu yapragı cayını cok içtim günde üc kez iç demişti dr um ama faydası olmadı acılma hiç olmadı 1 haftayı gecti kullanalı
Ortmenanne16 Duygusuz ada çayı da öneriyor doktorlar ama sadece çay ile değil hurma ve squat destekli olarak ise yarar dedi doktorum 37de bende başlayacağım
Duygusuz Ortmenanne16 hepsini yaptım ben ya hiç ilerleme yok artık ümidi kestim 3900 olmus bebiş cuma ya kadar 4 olur sezeryan diyor Dr um
Ortmenanne16 Duygusuz oyy maşallah keyfi yerinde demek ki içerde sıcacık annesi de iyi beslemiş 🙏🙏 doğum şekli hiç fark etmez sağlıkla kucağınıza alın
Duygusuz Ortmenanne16 aynen farketmez zaten ilk dogumumun zor olmasından dolayı korkuyordum sezeryan geciyor du hep içimden