Birceo Alwayshope çok güzel Allah bir daha acısını yaşatmasın , sağ Salim kucağınıza alın inşallah ❤️
Alwayshope minikkusum-2021 amin inşallah çok sağolun💕 Allah hepimizin evlatlarıyla doldursun kucaklarımızı 💕
Alwayshope A-engin10 çok sağolun teşekkür ederim 💕 beşik Gaziantep’te yaşıyorum burda cocuk mobilyası yapan bir yerden aldık 😊
Selinaymurat Alwayshope maşallah çok tatlı ve çok güzel olmuş Rabbim evladınızı sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alıp bu odada büyütmeyi size nasip eylesin inşallah
Alwayshope A-engin10 inanın fiyatı ne bilmiyorum ama İbrahim’li de esterella mobilya dan aldık ama beşik dolap şifonyer emzirme koltuğu 9000 TL civarındaydı
Alwayshope Busra3496 beşiğin kendisi asansörlü değil sadece önündeki korumalık asansörlü beşiğin ucundaki şifonyerini kaldırınca direk normal baza oluyor
Pink05 Alwayshope coooook güzel tek bi öneri duvar rengi düz beyaz olsa mobilyalarınız kendini daha çok gösterir ama böylede çok güzel güzel günlerde kullansın bebisiniz 😇
bebisini-bekliyor Sermec27 Allah sabır versin ben ilk haftalarda 2 kayıp yaşadım mahvolduk seni düşünemiyorum bu sefer inşallah saglıkla kucağınıza alırsınız 🤲
Sermec27 bebisini-bekliyor benim 2 kaybım var canım ilki de 7 haftalıktı benim imtihanım da evlatmış yapacak bir şey yok sabretmekten başka rabbim tekrardan aynı acıyla sınamasın inşallah bizleri 🤲
bebisini-bekliyor Alwayshope bende cok begendim renkleri modeli cok şık sağlıkla kullansın inşallah oğluşunuz 😊