[silindi] Alwayshope Allah Allah düşük riski geçti diye güvenmeyelim öyleyse her an herşey olabiliyor demekki 😔
Annekus Alwayshope cok güzel imrendim vallahi cok özennişssiniz saglıkla gelsin yavrunuz benim uykularım da onun olsun güzel güzel uyusun odasında 😇
minikmucizemmmmmm Alwayshope maşallah bayıldımm Allah kucağınıza almayı, sağlıkla doğmasını nasip etsin upuzuun ömrü olsun. odasında mutlu huzurlu bol oyunlu vakitler geçirsin sizlerle🤲🏼
dorugunannesi34 Alwayshope öncellikle odanıza hayran kaldım bende oda yapıyorum ama sizinki benden çok daha güzel olmuş 😍😍😍😍❤️❤️❤️ Allah size sabır versin kaldırılması çok zor bir durum çok üzüldüm😞 🙏 Allah size ve doğacak bebeğinize sağlık uzun ömür versin ❤️🧿🧿
Alwayshope dorugunannesi34 çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun♥️ İnşallah sizinkisi de çok güzel olur gönlünüze göre olur💕
busra-_-01 Alwayshope mobilya halı herşey çok güzel emzirme koltuğu çok şık ama avize hiç olmamış dolap içlerine de düzenleyici alabilirsiniz beşik için korumalık eksik onlarda olursa çok güzel olur sağlıcakla doğar inşAllah huzurla büyütürsünüz biz de büyük bir hevesle mobilya aldık anne yanı beşik gerisine yavaş yavaş yapıyoruz ama aklıma gelmiyor değil inşAllah sağ Salim doğar odasına kurulur
Alwayshope busra-_-01 dolap içlerini henüz düzenlemedim çünkü kıyafet eksiğimiz var ama aklımda alıcam 👍🏼 Bizimde odasına ilk aldığımız avizesi çok seviyorum 😊 Allah hepimizin evlatlarını odasında yatırmayı uyutmayı nasip etsin ♥️
minikmucizemmmmmm Alwayshope rica ederim ne demek🥰 bende sizden dua beklerim bizimde bi evladımız olsun böyle hazırlıklar yapalım☺️
Alwayshope minikmucizemmmmmm Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda hayalini kurduğunuz herşeyi sağlıkla ve hayırlısıyla yapmayı nasip etsin hep dualarımdasınız inşallah💕
OzgeSahin2 Alwayshope niye durmus kalbi ?😔Suan bende 35 haftaligim cok uzuldum insallah bu yavrunu sagsalim alirsin kucagina
minikkusum-2021 Çok özenle hazırlanmış, güzel olmuş. Rabbim içini doldurmayı nasip etsin annesi ☺️🤲🏻 Hepimiz sağlıkcakla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah 🤲🏻
Alwayshope minikkusum-2021 amin inşallah çok sağolun💕 Allah hepimizin evlatlarıyla doldursun kucaklarımızı 💕
A-engin10 Alwayshope cokk guzel bayilldim besigi internettenmi aldiniz yoksa magzadan mi bende boyle.besik almak istiyorumda😊
Alwayshope A-engin10 çok sağolun teşekkür ederim 💕 beşik Gaziantep’te yaşıyorum burda cocuk mobilyası yapan bir yerden aldık 😊