Ceren_06 safiyekuzu 21. Ya da 23. Olması lazım canım bende önceden kist vardı hep duzensizdi zaten kist yeniledi kendini diye düşünmüştüm hamilelik aklımın ucundan geçmemişti rüyamda görmesem yine test yapmiycaktim hatta o yüzden baya geçmişti öğrendiğimde
Ceren_06 safiyekuzu test çubuğuyla öğrendim hiç kanda bakmadılar zaten direk ultrasonla baktı keseyi gördük 10 gün sonra da kalp atışını duydum tam olarak
Esen3535 aybarsmomm doktorum adet tarihine göre hesaplıyor doğum tarihi i bebeğin gelişimini ayrı söylüyor
aybarsmomm Esen3535 ultrason tarihi baz alan doktorlar da varmış ben de sormayı unutmuştum teşekkür ederim 😇
Bosluk aybarsmomm Benimde son adet tarihinde udrasondaki arasında bir hafta fark vardı, doktorlar son adet tarihini baz alıyor.
aybarsmomm Zeynep_18 benim de 1 hafta oynuyor çok bir fark yok ama işte insan merak ediyor yine de 😄😇
Mevazra aybarsmomm benim 2 hafta önde çıkıyordu canım şuan 20 haftalık son adet tarihimle uyumlu oldu ilerleyen haftalarda uyum sağlıyor dedi dr geç döllenme değilse
Msd26 aybarsmomm son adet tarihi alınıyor eger uzun süre fark olmazsa. Benimde ilk haftalar gerideydi sonra haftasını yakaladı ne önde ne ilerde şuan
Msd26 Msd26 24+4 oldum sizin haftanızı gördümde 1 hafta cok normal kabul ediliyor ultrason cihazından bile farklılık oluyor ciddi bi gerilik değil son adet tarihini baz alır doktorunuz muhtemelen
Mevazra aybarsmomm kaç hafta geride canım sadece doğum tarihini etkiler benim temmuzun ilk haftası sezeyan olacağım için ama dr haziranın son haftasıda olabilir dedi
Cicegim1 aybarsmomm bnm hesabıma göre 11 haftalıktm doktora göre 8 banada geç döllenme olmştur dedi ultrasyona göre hesaplıyorlar byle durumlarda