Selinayerdogan aybarsmomm bana da net bir şey söylememişti 32. Hafta da çalışamaz raporu almak istediğimde ortaya çıktı sen daha 32. Haftada değilsin ki dedi
2melek_annesii aybarsmomm dogum için adet tarihini baz alıyorlar ne yazık ki arada cok fark varsa ultrasonu ona göre değiştiriyorlar gec döllenme ihtimali karşı
Huris53 aybarsmomm 36. Haftadan sonra doğabilir dedi erken olabilirmiş ama çocuğun boyu kilosu hayliyle yerinde olduğu için bi sorun olmaz dedi, eğer 36 ya kadar bizimki 4 kiloyu geçerse sorun olurmuş sezeryana yönelmek sorunda kalırmışız
Huris53 aybarsmomm 35 gelmedik daha 32. Haftada 2.200 du boyu 48di şuan 33um haftaya gidip bakıcaz artık iri bi bebekmis doktorun dediğine göre normalde ader tarihine göre 31 gözüküyor bende
Selinayerdogan aybarsmomm evet sata göre 32 olduğumu düşünüp gitmiştim, 9 gün sonra alabildim raporu tekrar gidip
safiyekuzu Ceren_06 hamileliğinizi kaç gün gecikmeyle öğrendiniz acaba 7.gün ve 10.gün gecikmeyle kanda negatif.
Ceren_06 safiyekuzu 21. Ya da 23. Olması lazım canım bende önceden kist vardı hep duzensizdi zaten kist yeniledi kendini diye düşünmüştüm hamilelik aklımın ucundan geçmemişti rüyamda görmesem yine test yapmiycaktim hatta o yüzden baya geçmişti öğrendiğimde
Ceren_06 safiyekuzu test çubuğuyla öğrendim hiç kanda bakmadılar zaten direk ultrasonla baktı keseyi gördük 10 gün sonra da kalp atışını duydum tam olarak