[silindi] Selam.reglm on günü geçti.bugun kadın doğuma gittim ultrasonla baktı kalınlaşma var dedi ama keseyi göremedi bir hafta sonra çağırdı.kan ve idrar tahlili verdim.sizce kalınlaşma ne demek şimdi ben hamile miyim degilmiyim
Gulsurmeli [silindi] Rahim duvarı kalınlaşmış bunu demiş keseyi görene kadar doktorlar net birşey söylemiyorlar sağlıklı bir gebelikten emin olmak istiyorlar ☺️
Bsmlh [silindi] eğer gebelık yoksa hormon tahlıllerı vs bakılıp kalınlaşma süreklimi oluyor diye takıp edilir artı adetlikten yumurta durumuna bakılıp pcos mu var diye düşünülür ama gebelık varsa ki inşallah 🤲 o zaman daha sağlıklı bılgı vermek için birşey dememiştir
mucizem09_ [silindi] canim rahim kalinlasmasi adet yaklasincada olur gebeliktede olusur kan vermusmiydin sen canim hamile cikmismiydin
afrasil [silindi] adet olmadığın içinde rahim duvarı kalınlaşıyor ayni durumu bende dahil çok kisi yaşadı burda testte çift çizgi görmediysen ümitlenmemeni tavsiye ederim çünkü insan çok üzülüyor
[silindi] Gulsurmeli yani ben hamile miyim acaba şimdi benim adetim hep düzenli olur nadiren düzeni bozulmuştur bugüne kadar birde geç döllenme olduğunu düşündü 8ocak son adetim 27ocak hamile kaldığımdan emin olduğum tarih.🙄
[silindi] Bsmlh ben hamile miyim acaba şimdi benim adetim hep düzenli olur nadiren düzeni bozulmuştur bugüne kadar birde geç döllenme olduğunu düşündü 8ocak son adetim 27ocak hamile kaldığımdan emin olduğum tarih.🙄
Gulsurmeli [silindi] Tahlil sonuçlarında beta değerin yükselmiştir gebelik varsa ki inşAllah vardır net bişe söyleyemez kimse burada
Nilya88 Ben gittiğimde reglim geçmemişti 5 gün vardı ama testlerdr pozitif çıkmıştı doktora gittim ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış muhtemelen var dedi tahlil verdim orda da çıktı haftaya keseye bakalım dedi emin olmak istiyorlar sadece
[silindi] Pink1122 test sonucum çıktı sağlık ocağınin doktoruna gösterdim 😍 3 haftalık hamileymisim idrar yolu enfeksiyonu gördüm sende yarın hemen git doktoruna sor tehlike olabilir bebek için dedi
[silindi] mucizem09_ kan yeni verdim ultrasona da yeni girdim canım idrar testinde evde yaptığım pozitif ti ama daha onları yeni yaptırabilirdm doktor da kalınlaşma var ama kese görünmüyor dedi
mucizem09_ [silindi] ozaman daha iyi netlesir cunku rahim iki turlude kalinlasiyor zatrn cikat sonuclsrina bugun yarin
Pink1122 [silindi] canim test yaptiysan evde pozitifse vardir o zmn hakknda hayrlisi inslalah eabbik saglikla nasio etsin banada dua edermisin bu mutlu gununde rabbim saglikla nasip etsin bende femera hap kullandim sonuc bekliyorum allah razi olsun simdiden
Gamzeakd [silindi] korkma canım evde yaptın pozitif çikti . Daha 4 ya da 5 haftalık hamilesindir . Kese hemen gözükmüyor . Bazen geç döllenme oluyor. Kan değerinin 2000 üstü olması lazım kesenin gözükmesi için . Panik yapma sakin ol. Normal yani . Herkes ilk gittiğinde keseyi göremiyor. Bekleyip 1 hafta sonra doktor çağırıyor zaten. 🥰