Zeynep12- Susam1 bende 7. Ayın içindeyim 10 kilo aldım daha dikkat etsek iyi ama olsun bence fazla değil normal 🙈
Susam1 ftma_akbyr bende biraz dikkat edeyim saldım eşimde yeni çıkan bütün çikolataları getiriyor seviyorum diye demek ki dur demek lazım 😁
Nisanurunannesi3850 15 kilo almisim bende😂bunye kilo almaya müsait olunca bide virus var ye otur derken 15 kilo olmus🙈
sumeyye8aslan Nisanurunannesi3850 bende 7.ayimdayim ilk 3 ayda verdiğim kiloyu daha yeni aldım ilk hamile kaldığım kilomdayim ama göbeğim baya baya belli almamışım gibi değil, su içse yarayan ben kendime şaşırıyom
ilkcan64 Susam1 evde spor yapın canım annelerim gerçekten bende şeker çıktı diyetisyene başladım evde yürüyüş tarzında spor yapıyorum 2 kilo vermişim 29 haftalık olacağım toplamda 6 kilo aldım 😊
Armindia ilkcan64 Şekerinizin çıktığını tahminmi ettinizde ölçtürdünüz ben 18. Haftadayim ne zaman ölçülüyor
Dilarraa bilgs15 sanırım öyle oluyor bende 28 haftalığım ve kendimi 7. Aya girmiş ilan ettim zaten uygulamada da yazıyor 3.trimestir diye
ilkcan64 Armindia 24. Haftada şeker yüklemesi yapıldı bana o zaman öğrendim eğer şüphe ediyorsan sağlım ocağındaki ebeyle konuş sana yapsınlar önlemini erken almış olursun
Tugbaakgunnn Benim 7.ay bu hafta son 30+2 haftalığım bende 10 kilo aldım :) bebişim de 1,5 kilo üstünde :)
Bsmlh Ben 27 haftadayım kaç aylığım 🥰🤣 yazmak istedim 23 haftaya kadar 8 kilo almıştım 23 şekeri yakalayınca ve ödem oluşmaya başlayınca hop diyetle birlik suan 5 kg almış gibi oldum
ulviyedemirbas2 Susam1 ben 7kılo almışım doktor böyle iyi dıkatlı ol cok kılo alma dedi bebek alsın kılo
paradiseeeeee Susam1 bende 7 ayın içindeyim bende 10 kilo almışım doktoruma sordum zaten zayıf hamile kaldın normal aşırıda abartma 15 kiloya kader hakkın var dedi 😂