Eliftozak BY61 17. Haftada gittik göstermedi inşallah perşembe günü kontrolüm var o zaman gösterir diye bekliyoruz sabırsızlıkla 😊
Ednurr Eliftozak benim bebeğimde göstermiyor hafta sonu gidicem bende tekrar birde hiç kilo aldınız mı
Helllooooo BY61 kızz daha çok var şimdiden bunları düşünüp strese girme bırak herşeyi akışına tadını çıkar hamileliğin zaten zamanı gelince bunları düşünecek strese gireceksin şimdiden başlamanın bi manası yok🤷♀️ Benim 10 günüm kaldı ben bile düşünmüyorum 🤣 akışına bırakmışım
Tugceonur BY61 maalesef ki herkes keşke hayal ettiği gibi bir doğum yapsa ama bebekler son ana kadar pozisyon değiştirebiliyorlar 🌸
BY61 3prensesannesiii kendimi zorladığımda ağrı yapıyo canım. Ben normalde düzenli tuvalete çıkan biriydim ama hamilelikle birlikte hergün çıkamıyorum. Hatta 4 5 gün sonra çıktığım oluyo. Bunun sonucunda da zorlanıyorum. Genelde lavaboya çıktıktan sonra biraz uzanıyorum ayakta kalmamaya dikkat ediyorum. İnşallah senin öyle bi sıkıntın olmaz🌹
Seda8308 BY61 Eğer isteğe bağlı ilk sezaryanınızsa doktorlar genelde 39. haftada alıyorlar bebeği. İkinci, üçüncü sezeryanlarıda 38. haftalarda yapıyorlar. Benim üçüncü sezaryan olucak nasipse 38. haftada olucak
Eliftozak Ednurr 63 ile hamile kaldım ilk üç ay sorunlu geçti 60a kadar düştüm şimdi geri 63e yükseldim siz