Gamzeakd Masalannesii ya ben anlamıyorum bedevadan çocukları oluyo bu erkeklerin ne güzel ha acı yok dert yok 😒
Masalannesii Noyann bende öyleyim 1 saat öncede yesem sürekli bieseulr yemek istiyorum yemeğince uyuyamıyorum bencede ye öyle uyu😂
Gamzeakd Masalannesii çok şükür🥰 allaha emanet olun . Benim karnım doydu uyuyabilirim koltukta sızmayı düşünüyorum 😂 iyi geceler millet
Aysegul1612 Masalannesii ne sodalar ne gavisconlar ne salatalıklar karbonat Allahım denemediğim kalmadı
Masalannesii Aysegul1612 ayva elma bunlar iti gelir aslında ama sana ise yaramamış sol tarafina doğru uzan o da iyi geliyor
Ahsennurrrr Masalannesii Hahaha😂 midem yanio bı yandan bacaklarım kaşınıyor uyuyamadım kalktım kapuska yemeği vardı isitiyom şimdi oturcam sofraya 😂😂
Masalannesii Devran1994 valla herşeyi dünyaya bir dahamı gelicez diye yapıyoruz sonumuz hayır olsun😂😂
Aysegul1612 Masalannesii uzanma mı oda ne unuttum evet elma ayva sadce o an mideye indiğinde bir nebze kesiliyor bakalım saçları şeklimi doğacak bu mide yanmasıyla öldürdü beni
Masalannesii Eylul2107 wc yokta bende saat başı birşeyler yemekten bıktım ağzım yoruldu kız 😂afiyet bal şeker olsun bebisle sana😘
Ahsennurrrr Masalannesii sağol kuzum 😂 valla ya kasintidan bezdim ellerim de kaşınmaya başladı bı haftadır bide bu ay sonu kontrolüm var bakım doktor ne dicek