Gamzeakd Masalannesii benimkide bugün yürüyüş yap biraz dedi . Dedim ne demek istiyosun şişkomuyum ben 😂😂 sağlığım için söylüyormuşşş . Sanki keyfime yiyyorum çok Zayıf bi insanım sadece hamileliklerde iştahım açılıyor. Keyfini çıkartıorum bende 🥰
Masalannesii Gamzeakd erkekler halimizden anlamaz bizim onlarda hamile olsalar keşke bizim yaşadığımız şeyler kolaymı zormu görsünler boşver canım sen eşini benimkide öyle konuşuyor 😂 biz anneyiz bebiş için yiyoruz 😂
06uysal Masalannesii valla benim için saatin vaktin ve yediklerimin kalorisinin önemi yitirileli 8 ay oldu 😀 hep isterim gece yiyeyim içeyim
Masalannesii ratatosk valla ben her gece o savaşı veriyorum kendimle kaybedeceğimi bile bile hemde sende kaybet birşey olmaz😂
Homeless20 Masalannesii sağolasın canım :) geceleri pek acıkmıyordum sona yaklaştıkça değişik huylar ediniyorum 😂😂
sakizagacioneriyor Masalannesii bennnn ya hatta bazen uykudan uyanıyorum ve yemek yemeden uyuyamıyorum 😂
Masalannesii sakizagacioneriyor işte en güzel yenen yemek uykudan uyanıp yenen yemektir ne keyifli oluyor ama demi😂
Masalannesii miraninannesi1 30 kilo demek benimde sonum öyle görünüyor ama insan engel olamıyor kendine😂
miraninannesi1 Masalannesii aynen bi kere mide büyüdü mü tamam son haftalarımda yerimden kalkamiyordm heryerim şiş ödem olmuştu ama yemek yemezsem de uyuyamazdim hiç
Noyann Masalannesii aynen bende halbuki 3 saat once atistirmistim acikip simdi yine deli gibi kaziniyor uykumuda kacirdi iyice zor tutuyorum kendimi birseyler yemessem gozume uyku hic girmiyecek boyle en iyisimi birseyler atistiriyim 🤗
Masalannesii Noyann bende öyleyim 1 saat öncede yesem sürekli bieseulr yemek istiyorum yemeğince uyuyamıyorum bencede ye öyle uyu😂
Aysegul1612 Masalannesii ne sodalar ne gavisconlar ne salatalıklar karbonat Allahım denemediğim kalmadı
Gamzeakd Ayseege6156 kız 10 kilo neeee 🥰 ben ilkinde 30 kilo aldım 😂😂🙈 şimdikinde de daha 18 haftalık olcaz en son 6 kilo almıştım 😅 ama sor o 30 kilodan ne kaldı diye hiç bişi 45 kilolara düştüm yine.
Ayseege6156 Gamzeakd valla nebilyiim çok geliyor gözüme 🙈😅 45 kilo muu sen maşallah ozaman metabolizma hızlı hemen atmışsın 😅 aman napalım sağlıklı olsunlarda kilo veriliyor ☺️🌸
Gamzeakd Ayseege6156 zaten doğuruncan kafadan 6 7 kilo gidiyo merak etme 🥰 sen çok iyi almışsın maşallah 🥰 ben 42 ile kalmıştım ilk oğlumda 72 ile gittim doğuma .. şimdikinde 47 ile hamile kaldım şu an heralde 53 falanım . Belki daha fazla 😂😂😂
Gamzeakd Masalannesii ya ben anlamıyorum bedevadan çocukları oluyo bu erkeklerin ne güzel ha acı yok dert yok 😒