MSBebek Yavrusununannesi___ benim son 9 ama çatı muayenesi olmadım normal düşünüyorum devlette yapicam zaten son an belli olur o diyolar önden çatı muayenesi olmadım oyuzden
Ask171210 Yavrusununannesi___ yok yok inan millet o kadar abartıyo ki. Sadece kendini kasma tek bu yani canım
Aysegul1612 Yavrusununannesi___ benmde programa göree 19 gün ama sezeryan olduğu için 10 gün önce oluyr doğum yani 9 gğn sonra doğum olacak nasipse
Melek_moms Yavrusununannesi___ sezryan canım normalde 25 fakat sezeryan olursa 15 e atar diye düşünüyor um 🙂
Gamzealmina Melek_moms neden sezrryanda erken aliyolsr bebeği hep merak etmiş ama doktora sormamışımdır 😁😁😁
Sevgi47 Yavrusununannesi___ benimde son 20 günüm normal doğum istiyorum Çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor ve yaptıranlar nasıl bişey çok zor mu 🤔
Mybabyizmir Gamzealmina bebek tersse kanala girme ihtimali olabiliyor. Bazen ayağıyla falan kanala girebikiyorlar. Bir de açıklık varsa eğer su gelir eder vs diye riske atmak istemiyor doktorlar genel olarak ☺️
Mrvtpz Yavrusununannesi___ uygulamaya göre son 20 ama sezeryan tarihi konuscaz carsamba günü muhtemelen son 12 olcak ☺️🙈