Birsen2906 Defo11 İnternete herseyin kanseri var canım bende geçen gün idrar verdim hafif enfeksiyon var dendi şase kullandım ki benim de 3 cikmisti
Muyako Idrarda eritrosit yüksek çıkmış ama çok değil . Kum taş düşürüyo olabilirsiniz. Hemen en kötüyü düsünmeyin. Bazı arkadaşlar tsh yüksek demiş ama gebeliğin ikinci döneminde Tsh 3 un altında olması bekleniyor 2.5 ilk 3 ay için istenilen değer. O da normal yani endişelenmeyin. Inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz. 😊😊😊
milena_ idrarda hafif enfeksiyon var. Bol bol su için. 5 gün olmuş zaten tahlil yapılalı bir kez daha idrar tahlili verirsiniz. Geçmiş bile olabilir enfks. Gerisi de cok iyi maşallah sağlıklı günler.
didemblr Defo11 kanda değil idrarda. Hmmmm kan var demek ama boll bol su içilmeli ve sebebine bakılmalı 🤔
senell Defo11 aynısı benim de başıma geldi, internetten okuyunca panik oldum. Boşuna endişe etmişim. Doktorum çok yüksek değil, endişe edecek bir durum yok dedi. Belki hafif hafif kum, taş oluşumu vardır, ayda bir idrar tahlili yapıp takip edelim dedi.