Dykdyk ilknuraydin Benimkiler çift yumurta ikizi Çarşamba günü aşırı sancı ağrıyla doktora gittin ntsye bağladılar sancı göründü 2 gün hastanede yattım
ilknuraydin Dykdyk rabbim şifa versin inşllah atlatırsın cnm bende 2 gün kanamadan dolayı yatmstim hastanede
ilknuraydin ZeHRAa bizm dün vardı kntrolumz kızım 48 cm 1400 kg oğlum 48 cm 1440 kg doktor az kilo almışlar dedi 33. Hafta kontrolümüz var inşllah busefer çok alırlar daha dikkat etmeye başladım
ilknuraydin Zeyneplemehmet aynen hele son zamanlara gel o zaman sabırsız oluyor insan vakit geçmiyor gibi geliyor😊
Yumaklar 36+4 çift yumurta bilge ve kıvançı bekliyorum👼🏻👼🏻Cuma kavuşacağız kısmetse bi sıkıntı yok ama riske atmayalım dedi kilo farkı 400 gr olmuş
cagri19 Kızlar biz de 34 olduk iki erkek bizim tek yumurta ikizi bebislerim biri cok küçük doğumu bekliyoruz allah hepimize kolaylık versn
Nurrrr Bende 32 haftalığım çok şükür bir kız bir erkek 😍 12. Haftada öğrendim cinsiyetlerini kramplar ve gecd uykusuzluğu agrılar vs ama inşallah bi dört hafta daha bekleriz nst sancımız var çünkü birde kasılmalarımız çok
BarBeyzazer 21+3 çift yumurta ikizlerim bir kız bir erkek 🤗 kaç kilo aldınız kaçıncı haftadasınız ben şimdiden 7 kilo aldım 😁
tulinkrc ilknuraydin hayır canım henüz belli değil :) haftaya kontrolumuz var insallah ögreniriz cinsiyetleri:)
Deryak Benimde biri kız biri erkek 28+3 haftalıklar 1049 gr ve 1080 gramlardı 2 gün önce artık yorulmaya başladım çok aşağıda hareket ediyor bir tanesi sızlıyor sanki