enesra026 28umran52 büyüdüğü için alan daralınca hareket kısmı azalıyor sanırım yüzden hareketleri kısıtlanıyor
Ylmblz enesra026 32+6dayım, çok şükür çok iyiyim ama geceleri bir bacak agrısı başgösterdi son iki haftadır, yataga yayınca başlıyor ve tüm gece agrıyor, uyanınca geçiyor 🤪 onun dışında her şey gayet yolunda 🙏
Beyza52 enesra026 32+5 çok şükür bi sıkıntımız yok geceleri tuvalete çıkma dışında o yüzden yatmadan 3 saat önce su içmemeye çalışıyorum ki rahat uyuyayım diye benim kızım 28. Haftadan beri baş aşağı 😊
Serrax 32+4 günlüğüz bir kaç gündür adet ağrılarım oluyor beraberinde akıntım oluyor korku içindeyim nedense. Hareketleri can yakmaya başladı erkek diye sanırım. Kızımda hiç acımazdı hatırladığım kadarıyla. Ara ara çok dinç oluyorum bazen kolumu kımıldatamıyorum. Bugün sadece yatmak istediğim günlerden biri mesela🤦🏼♀️ Sezaryen olacağım için son 42 gün inşallah. Kıyafetleri yıkanıp ütülenecek. Halim olsaydı bu hafta o işleri bitirmeyi planlıyordum. Ama sanırım haftaya bırakacağım.
enesra026 Serrax belirtiler değiştikçe insan telaş yapıyor gerçekten acaba geliyor mu gelmiyor mu bişey mi oldu diye sanırım genele olarak bu şekildeyiz hepimiz biraz paniklemeye başladık
Eminik 28umran52 benimde erken doğum riski var yatıyorum bebeğin çantası hazır mı sizin ben daha hazırlamadım zaten annem hazırlıcsk da yıkaması falan daha başlamadık onlar hemen hazırlıcsk ama ben korkuyorum biraz daha durun acele etmeyin diyorum😃
28umran52 Eminik canım bnm doktorum 30 haftada hazırla bırak dedi herseyim hazır benimde erken doğum riksim var yatiyrm sürekli birtek tuvalete gidiyrm
enesra026 Eminik benim çoktan hazır erken doğum riskinden dolayı hazırlayıp koyduk kenara artık iyice ağırlaştım zaten ağrılarım var kasılmalaarım akıntım oluyor korkuyorum hayırlısıyla hepimiz kavuşsak inşallah
minikfare1 enesra026 32+0 dan bildiriyorum kramplar uyuşmalar akıntı pelviste baskı kalça kemiklerinde ağrı hepsi mevcut. Kalsiyum magnezyum alıyordum zaten bu hafta ekstra magnezyuma da başladık düzenli pilates ve yürüyüş yapıyorum esnemeler vs. ama bu kalça kemiği uyuşma kramp zorluyor
zeyzeyyyy enesra026 ben de hepsi var bebeğin kafası midemdeymiş dönmemiş hiç ağrılar ondan oluyormuş öyle dedi doktorum. Döner mi acaba ? Doktor dönebilir demedi bakacağız dedi
enesra026 zeyzeyyyy pek bilgim yok 28 haftalıkken dönmemişti benimde daha Cuma günü bakalım görücez döndü mü dönmedi mi ama son 2 3 gündür midemde aşırı sıkışma ve kaburgalarımda batma var ciğerlere Falan baskı oluyor artık