Mrvsts enesra026 32+6 yız pelvik ağrısı nefes darlığı ve uykuya dalamama var şuanlık ama olsun buna da çok şükür 🙏🏻
28umran52 enesra026 sarklajliyim sırt ağrısı vajinada batma kalcam ağrı oluyo 32+6 haftalık bu ara zor geciyo bugün çok az hareketli normalde çok hareketliydi sizde nasıl korkuyrm biraz
enesra026 Mapleleaf en son inmemişti cuma günü kontrolüm var tekrar bakalım ne olucak bende hepsi var
gzdgzd Mapleleaf benim oğluş baş aşağı dönmüştü her kontrolde öyleydi,ama dün gittim kontrole ve pozisyon değiştirmiş baş yukarda ayaklar aşağıda şuan
Mapleleaf enesra026 sikma canini sonuna geldik cnm saglikla ins kucaklarimiza alalim benim de en basindan beri gecmek bilmeyen mide yanmam var ama az kaldi 💕
enesra026 28umran52 bazı günler yavaşladığı oluyor tatlı falan yiyorum korktuğumda hareketleniyor ya da sessiz bir yere geçip uzanıyorum sayıyorum hareketlerini
Eminik 28umran52 benimde erken doğum riski var yatıyorum bebeğin çantası hazır mı sizin ben daha hazırlamadım zaten annem hazırlıcsk da yıkaması falan daha başlamadık onlar hemen hazırlıcsk ama ben korkuyorum biraz daha durun acele etmeyin diyorum😃
enesra026 Mrvsts hayırlısı ben 1 aydır lavoba hariç hiç kalkmadan yatıyorum rabbim hepimize kolaylık versin inşallah 🤲🏻