Yazg16 Minnak07 özel tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum orda olduğu için gece bir sıkıntı olursa zübeyde hanıma yönlendiriyorlar şehir hastanesinden uzak dur diyor riskli gebelik benimki 1kere gece rahatsızlandım şehir hastanesine gittim Rabbim kimseyi düşürmesin oralara temizlik yok acilde bir de ilgi yok saygı yok 2 cocuğa vermişler biri bilgisayarda biri ultrasonda takılıyolar ne sen ne kimse umurlarında değil ☺️
Piyorida Minnak07 yani kalabalık değil ki mesafeye tüm hijyene dikkat ediliyor..vürüs özel hastanede de var
balarisi06 Arkadaşlar hangi doktorlara takiptesiniz yazar mısınız normal mhrs den yada internetten sıra alıp mı gidiyorsunuz? Hep aynı doktora sıra alabiliyor musunuz kimi önerirsiniz bende doktor arayışındayım bilgileri yazarsanız çok yardımcı olursunuz 😍
Tugceonur balarisi06 Şehir hastanesi Fatma salih , müjdegül zayıfoğlu karaca ikisinden asla şaşmam mhrs den sıra alıp gidiyorum 33+4 haftalığız 🌸
Nurcihn Eslemsena bende ona gidiyorum dün gittim asistan bı kadın vardı çok iyi ilgilendi 32 haftayim ben bugün 2 hafta sonra çağırdı beni sen kaç haftasin
Brn_mom Bende Eslemsena bende sami ulusa gidiyorum beştepedeki binasjna Gerçekten memnunum doktorlari ilgili hastane sakin kalabalik degil Mhrsden randevu alıyorum isim.hemen bitiyor Orda doktor oğuz özdemir ve ismail burak bu iki doktorlar özellikle cok iyi
Eslemsena Bende oraya gidiyorum cnm ismsil beyede gittim hepsi cok ilgili ben çok memnun kaldım ins doğumda da memnun kalırım
Minnak07 Yazg16 yaaaa eyvah bende şuan etlik zübeydeye gidiyorum ama dün bir hanfendi dogumdan sonra dikişlerimi feln patlattılar diyince bir geri döndüm gibi