Cute-Mom maviruya benimde bu haftaki kontrolümde doktorum suyumun sınırda olduğunu söyledi acaba siz kaç haftalık hamilesiniz ve tavsiye verdi mi doktorunuz beslenmeniz hakkında ?
maviruya Cute-Mom 35+5′im ben. Benim suyum az artı olarak bebeğin eşinde yaşlanma var dedi doktor hareketi de az. Doğum için daha erken tutabilirsek bir iki hafta daha tutucaz dedi. İnşallah dayanır oğlum da bekler
Cute-Mom maviruya inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız oğlunuzu.Benimde oğlum olucak inşallah.Kaçıncı haftadan beri amniyon sıvınız azdı ?
diyhomelif Tuana98 şekeri, içinde şeker olan herşeyi, portakal mandalina muz hepsini bırak tuz yeme kepekli ekmek sadece hemen düzeliyor
cicekkizimm Tuana98 benmde suyum fazla şeker yüklemesi yaptık normal çıktı, hamur işleri tatlıları yemiceksin meyve dahi yeme dedi. Erken doğum riski var dedi nolcak bilmiyorum🤦🏻♀️
Tuana98 cicekkizimm ben meyve çok yiyorum 3 haftam kaldı zaten doğuma alsalar sevinirim daha çok ağırlaştım 1 yaşında da kızım var
maviruya Cute-Mom Amin hepimizin inşallah. Zaten hep azdı doktor havuç suyu ve su bol bol iç demişti. Bu hafta daha da azalmış üstüne birde eşindeki yaşlanmayı görünce doğuma kadar gider dedi