Canım bende pko olduğumu evlendikten sonra 10 kilo aldıktan sonra öğrendim kilo alınca regl düzenim bozuldu 45 günde bir falan oluyordu gittim doktora pko olduğumu söyledi doktor bana kilo ile ilgili hiç birsey söylemedi ama ben araştırdım kilo vermem ve spor yapmam gerektiğini anladım öyle çokta kilolu değildim aslında 55 kilodan 65 kiloya çıkmıştım ama o bile çokmuş pko için neyse nasıl kilo verdiğimi söyliyim belki yardımcı olur
13 günlük İsveç diyeti yaptım
Günde 4lt su içtim en az
Diyette olmasa da 2 fincan Yeşil çay pko iyi geliyor
Günde 1 saat yürüyüş 8 kilo verdim
…… Sonrasında
Ekmeği kestim ama 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği sağlıklı ve faydalı yiyordum bazen.
Her gün Sabah şekersiz Türk kahvesi ılık limonlu su
Öğlen 2 Yumurta peynir havuç domates vs…
Akşam et salata - tavuk salata - balık salata
Kurubaklagiller ve yoğurt böyle devam ettim
Akşam 7den sonra hiç bir şey yemedim
Karın bölgemde yağlanma olmuştu göbeğim vardı evde egzersizle şu an resmen karın kaslarım var ve 2 ayda 15 kilo verdim
50 kiloyum düzenli adet görüyorum bütün şikayetlerim yok oldu yani bence ben bu hastalığı çok güzel yendim bebek konusuna gelirsek koronadan dolayı şu an pek istekli değilim ama Nisan da deneyeceğim nasipse olur insallah
Çok uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin eklemeden geçmiyim kendimi eskisinden çok çook daha iyi hissediyorum hem bedenen hem ruhen isterseniz yaparsınız evde her yere pes etme yazdım telefon ekranım da bile sen yaparsın yazan duvar kağıdı vardı ve yaptım başardım sizde yaparsınız
İsveç diyeti zaten 13 günde en az 5 kilo verdiriyor dayanamazsabız 6 gün yapın 3 ay sonra 6 gün daha 😊🧚♀️