• Mayısta Doğum yapacak anneler nerdesiniz ?

Merhabalar...Bizde 12 haftalığız ilk bebişim öğrendiğimde 5 haftalıktı zaten 4-5 hafta kasık ağrısı çektim adet sancısı gibi şimdi 1-2 haftadırde bel ve ara ara baş ağrısı çekiorum onun dışında cok şükürki bulantım vs.. Olmuo..🙏🏻 cinsiyet konusundada hiç bir fikir yürütemiyorum 😊

Ben 9+6 😍 Doğum 16 mayıs gösteriyor Allah izin verirse 🙏🏻 Kendi Doğum günümde 11 mayıs belki bir sürprizle aynı gün olur ☺

Merhaba hanımlar bende mayıs annesıyım 12+3 olduk☺ Doktor yüzde 51 kız dedi ama kesin konuşmadı tabi. Benimde ilk Bebişim👶 Olacak. Kız erkek sağlıklı hayırlı olsun inşallah ama Allah biliyor içime baştan beri erkek doguyor. Bakalım artık heyecanla beklıcez ☺

SemihenayArslan bende aynı şekilde erkek hissediyodum hep eltim kız kız dedikçe ben erkek dedim doktor da bu hafta Kıza benziyo dedi ama ne bilim hala yanılıyomuş doktor gibime geliyo😁 bu arada 12+4 bende

8+5 im bende. Bu dönemlerde sizde de tam göbeğinizin altında ağrı oldu mu? Doktora söyledim normal dedi 😞

Dilekk ay benım durumda öyle 😀eşim oğluşum diye seviyordu☺bende hala degısme ohtımalı olabılır dıye düşünüyorum . cunku bunun cok örnekleri var doktorlar yanılabılıyor goremıyor vs . Tabi kız erkek farketmıyor ama gönlümde erkek den yana hep 🙈Allah hayırlısını versin hepimize

Pinaryyim gün boyu ayaktayım zaten. Öğretmenlik yapıyorum çocuklara sesimi yükselttikçe göbek deliğimin altı ağrıyor 😞 ne zaman geçer acaba?

SemihenayArslan tabi benim yeğenim çok yakın örneğim abimin oğlu kız dediler doğana kadar hep sonra bi verdiler kucaklarına aynı annesinin kopyası sapsarı kel bi erkek😁 ama tabi bizim doğana kadar olmaz ya herhalde artık teknoloji çok ilerledi ultrason cihazları falan yeni artık o kadar yanılma olmaz herhalde 🙄 Cuma günü bidaha gidicem bakalım hayırlısı 👼🏻

Dilekk olmaz bencede en fazla detaylı ultrasyonu beklerız ☺O kesin sonuç . Ben bı daha dayanamayıp 13 .haftamda da gıdıcem cok sabırsızım ☺Siz de yazarsınız sonucu .merak ederım ☺☺

SemihenayArslan yazarım tabi ☺ Valla benimde içimden hep erkek geçtiği için ismi bile hazır her baktığım şey erkek eşyaları falan kızla alakalı hiçbirşeye bakmadım düşünmedim. Ama tabi herşeyden öncesi sağlıklı olması tabiki ne kadar içimizden geçen bişey olsadan rabbim sağ Salim sağlıcakla Kucamıza almamızı Nası etsin 🙏

Biz 11 haftalık olduk 🙏 Mide bulantısı çok fena, 3 haftadır ağzımın tadı yok. Su içsem başka birşey istemiyorum ☺
                9. Haftada biraz korku atlattık, işyerinde hastalandım kanama oldu😔 Ama şükürler olsun evde 10 gün yatınca daha iyi oldum.

hjertemami teşekkür ederim canımm ☺ Ayy inşallah, tabi ki herkes gibi önemli olan sağlıklı olması diyorum ama kız olsa diye geçiyor içimden, inşallah dediğin gibidir 🙏😍

Bende mayıs annesiydim 3mayıs ama bu gidişle nisan annesi olcam kendisi biraz önden gidiyo😍 bana iki hafta sonra söylerim cinsiyetini dedi tahmin yapmıyomuş kesin söylicekmiş bekliyoruz bakalım ☺

Doktora gttigimde 12haftalık olmuş olucam sorucam inşallah tahminde olsa söyler 🙈🙈