• Mayısta Doğum yapacak anneler nerdesiniz ?

Benimde ilk hamileliğim gayet güzeldi ana şuan 11 haftalık hamileyim 2 hafta dır şiddetli kanamam var çok şükür bebeğim yaşıyor ama kanama devam ediyor yataktan çıkmam yasak

Birşey sorucam hiç cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorunuz

Bu Mayıs annelerinden hiç ses çıkmıyor zaten 😂 Haziran Nisan ayı hamişlerini gezmekten bıktım... Yani Mayıs anneleri de biraz ortaya çıksın 😂

Gamzesahn6 Ben de 10+2 yim tahmini 18 Mayıs doğum.. 2 kızım var.. Gönlüm erkek olmasından yana ama işte sağlıklı olsunlar da diyoruz... Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🙏🏻ben daha 7 hafta beklemedeyim cinsiyet için ... 😕

Pinaryyim hemen hemen aynı haftalardayız 🙂 Bulantın var mı? Benim yavaş yavaş azaldı ama 1 günde bir tekrarlıyor ...

Şükürler olsu bn bulantı çok çekmedim sadece çok fazla yedigim zaman öıkarma ihtiyacı duyuyorum az yemeye çalışıyorm Ama migrenim tuuttugı zaman bulantının önüne geçemiyorum tek sıkıntım baş agrısı 🙂

Pinaryyim Geçmiş olsun canım... Acaba kızın mı olucak 🤔 Ben iki hamileliğimde de mide bulantısı çekmedim... çok şükür 🙏🏻 Ama şimdiiii felaket durumdayım...iş güç herşey kalıyor..

hjertemami çok istyorm bi kızım olsun ama hayırlısı tabiki saglıklı olsunda 🙂 senin ikinci gebeligin mi