Zzeynep1 Kızçeler, sürekli vajinamdan hava baloncukları çıkıyor yeni hamileyim bu normalmi yaşayan varmı? (Cinsel ilişkiyle alakası yok hamile oldığumu öğrendiğimden beri olmadı😂)
Elbet-birgun-kavusacagiz Zzeynep1 ahahahah🤣🤣hamile degilim ama o bendede cikiyo🤭 instada gokcen hoca aciklamisti nedenini
Sermec27 Zzeynep1 benim de bazen öyle oluyor hatta bir sey akıyor gibi oluyor öyle olunca korkuyorum gebelik başında kanamam olmuştu normal sanırım 🥰
Elbet-birgun-kavusacagiz ebryy iliskide eger cok sık pozisyon degistirilirse vee vajina genis ise bu ses ve hava girimine daha cok rastlariz.. Aynen bu sekil yazmis canm
blueberyy00 Zzeynep1 evet yaaa kendi kendine çıkıyor çok değişik hoş değil ama Kontor edemiyorsunda neden oluyor acaba kaç haftalıksın sen
blueberyy00 Zzeynep1 4 haftalıkken daha fazlaydı bende de sanırım gününe daha var mı erken öğrenmişsin baya
Zzeynep1 blueberyy00 evet çok erken öğrendim ya adetim asla gecikmezdi farkettim hemen kan verdim hafta içi tekrar gidicem kan vermeye
blueberyy00 Zzeynep1 son adet tarihine göre mi 3 haftalık yoksa kan değerinize göre mi böyle düşünüyorsunuz çünkü adet günün gecince tahmini 4 haftalık oluyorsun rahat