Linam6868 BugleminAnnesi97 Rabbim evladınızi size bağışlasın böyle doğum hikayeleri okudukça benimde heyecan basıyor benim de 2. Bebeğim sağ salim sağlıklı sıhhatli alırım insaAllah (ve burdaki tüm hamileler alır insaAllah)
BugleminAnnesi97 Linam6868 insallah canım benim. Allah kolay hayırlı doğumlar nasip etsin. Bende o kadar sabırsızdım ki , sanki doğurcağım gün hiç gelmicek gibi geliyordu. 💜 ama bakıyorum 9günlük oldu bile bebeğim.
Ayseege6156 BugleminAnnesi97 çok şükür iyiki böyle güzel eşlere sahibiz bende eşim için aynı düşüncelere sahibim 🥰🌸 allahım nazarlardan korusun inşallah hepimizi bakalım bizim nasıl geçicek doğum inşallah güzel geçer hemencik olur herşey 🙈😅🤲🏻
BugleminAnnesi97 Ayseege6156 unutma hayatta hiç bişey emeksiz ve kolay olmuyor. Tabikii zorluğu olucak ama çektiğin her ağrı seni yavruna yaklaştıracak. O kadar güzel bir duygu ki.. Allah kimseyi bu tatdan mahrum bırakmasın ☺️
SutlacimiYedimmiBen BugleminAnnesi97 bnmki de ikinci olucak ınsllh kolay geçer senin ki gibi sağlıkla büyüt
BugleminAnnesi97 SutlacimiYedimmiBen amin canım. Cümlemiz inşallah 😍 insallah sizlerinki benimkindende kolay geçer.. temiz ağızla duamı da ettim.
Senemunlu BugleminAnnesi97 ay amin insallahhh :) sütün geldi mi peki. Benim ilkinde 5 . Geldi o yuzden tedirginim cok
BugleminAnnesi97 Senemunlu geldi ama öyle bol bol değil. İlk günlerde kolastrummu neydi adını hatırlamıyorum sarı koyu süt olarak geldi. Bi iki güne sulanıp çoğalmıştı canım. 😊
Senemunlu BugleminAnnesi97 evet zaten ilk gun bir kiraz cekirdegi bile yeter diyor emzirme danismanlari . :) darisi basimiza
Adosum_34 BugleminAnnesi97 amin insallah artık bende baya zorlanıyorum kaburgalarım hep batar oldu ne sagıma ne soluma yatabiliyorum sırt üstü desen daha beter rabbim yardım etsşn bizlere sizinde bebeginiz hayırlı ugurlu olur insallah allahım iman zenginligi versin bütün çocuklarımıza hayırlı evlatlar olsunlar annesine babasına karşı 🤲
BugleminAnnesi97 Adosum_34 ne güzel dua ettin öyle 🥰 Allah dediklerinin hepsini sanada nasip etsin. İnsallah bi avazda kurtulmayı nasip etsin .