Elif06_ Portakalgeliyor bnde maastan her ay belli bi bütce ayirip ufak tefek seyleri almayi planliyodum zaten cnm hem daha guzel ilerler dusunerek arastirarak gitmek dye düsundum :) yoksa para kalmyor gercekten her seye gidiyor 😄😍
Portakalgeliyor Elif06_ evet :) allah içininize ve içimize sindirsin :) buarada tarihi neydi bime gelicek ürünlerin :)
Elif06_ BurcuP aynen cnm temel esyalari reflu yatagi oyun halisi battanye gbi seyleri yavstan almak isterim
Elif06_ BurcuP banada cok uygn geldi canim oyun halisi sonucta cildne zarar vercek yada dusunilcek bi malzeme degil yani iyiside olur uygunuda ☺☺
ecembugra53 Elif06_ aynen canım al valla nerde indirim bulursan ordan hepsini al fazla para vermeye gerek Yok bacım 😊😍 benimde mesela maddi durumun iyiydi ama hep indirim bekledim aldım herseyi
Kayraninannnesi Ya al tabii bende 21 haftalık olacağım hç erken diye düşünmüyorum herşeyi son zamanlara bırakmamak gerek
ecembugra53 Elif06_ aynen valla pandemi var diye hersey iki katına çıkarıldı milleti kazıklamaya çalışıyorlar valla 🤦🏼♀️😀
Mavi87 Elif06_ erken değil alabilirsin. Cinsiyet öğrendikten sonra alınabilir. Bir anda alınca çok masraflı oluyor . Olumsuz düşünme. Olumsuz durum olsa son anda bile olur Allah korusun. Güzel düşün güzel olaylar olsun hayatında
Elif06_ Mavi87 amin cnm tesekkur ederim dogru soyluyorsun oyle yapacagim 😍 cinsyet erkek 18. Haftada belli oldu degsmez herhalde😀
Bsmlh Elif06_ valla bende erken diye bekledim suyu az diyimce bayasını aldım hemen 26 da bu haftada pijamaları alıp koyayım allahım korusun erken doğumu ama 36 dayansın diye daha çıkışıma izin verilmedi artık evdeyım iyiki almışım dedim
Elif06_ Bsmlh o zaman su icmeye calis canim suyu azalnca erken dogummu olabliyor ? Yesillik sebze ye bsey olmaz insallah cnm