Mervee26 arzuublm gerekli tabi ama 3-4 litre fazla geliyorsa zorlamayın. Su zehirlenmesi diye bir şey var. Ben 32. Haftaya girdim 2.5 litre ile çok şükür sorun yaşamadım
Peraaaa Kızlar sizce su içmenin bebeğin suyuyla alakası varmı? Bazı drlar alakası yok derken, bazıları var diyor
Mervee26 Peraaaa kesinlikle var 🤦🏻♀️ 21. Haftada bebeğin suyu az, çok su iç, erken doğum riski olur böyle dediği için doktorum o gün itibariyle 2.5 litre su içmeye başladım çok şükür suyu iyi diyor doktorum o günden beri.
Aliasafmoms arzuublm yani bence yeterlidir doktorlar daha iyi bilir ama ben de tecrübelerime dayanarak söylüyorum mi 2 hamileliğimde de aman şu iyiyim şu kadar içmem lazım falan koduna girmedim aklıma gelirse yani susarsam 1 max 2 bardak içiyorum günde. Allaha şükürler olsun ne ilk hamileliğimde ne de şuan hiç bir sıkıntı yaşamadım bebeğimin suyu gayet iyi olması gerektiği gibiymiş. Şuan 33+3😇
Mervee26 Peraaaa evet. Günde 1 litre bile içermediğim gün oluyordu. Zorlaya zorlaya 2.5 litre içmeye başladım, alıştım şimdi çok şükür
Kdrgmz O kadar abartmaya kendini zorlamaya gerek yok sı zehirlenmesi denen birşey de var çevredekileri boş verin doktorunuz size 3.5 litre su için dedi mi zanettmiyorum dememiştir 2.5 litre gayet yeterli herşeyin fazlası zarar
tonbikinannesi arzuublm vala geçen bi doktor 12-15 bardak arası içmeniz yeterli suyun bile fazlası zehir dedi.açıkcası bende anca 2 içiyorum ve yeterli olduğunu düşünüyorum yazın tabiki artar bu miktar ama şu an yetiyor bence