Derinin-annesi Mom046 Gercekten bu kadar uzun üzerine düsünüp satırlarca yazması cok büyük zaman kaybı.Konu kendısıyle işgili olsa neyse diyecegim:)
Mom046 Derinin-annesi Ben onu önemseyip yorum bile yazmamaya çalışıyorum beni ne kadar önemsediyse uzun uzun yazıyor biri şunu alsın😁
Gizem957 Elif12-02 zaten öyle oluyo ki ben hamileyken de ilk haftalar oldu olacak gbi ağrım oldu acayip gögüs agrısı şişmesi oldu aynı adet belirtileri oldu yani ama test pozitif ti
Nehmir Bfduam öğrenmişsinz bi bağlam her yere koyayım demişsinz. Keşke insanları cehaletle seviyeyle eleştirirken yazdığınz uzun destansı yazıdaki hataları da düzeltme zahmeti gösterseydinz . Salça olmak ne zamandan beri küfür, hanımefendi tam olarak ne küfür etti acaba ortada bi küfür falan yok. O Hanıma dedğinizi yapıp bir kelime dahi sarfetmemeniz daha iyi gibi. Madem siz kendi görüşünüzü belirtriniz eski bi kaç post için . O da size görüşünü belirtti bu kadr yoruma kapalı bi yapınız varsa herkese açık sosyal mecralarda zaman kaybetmeniz sizin açınızdan yanlış olur. Asıl insanları bir kaç yorum çerçevesinde cehaletle seviyeyesizlikle eğitimsizlikle itham etmek cahillik oluyor. Sizi ondan bilgili üstün yapan şey önemsiz meselelere değmeyeceğini düşündüğünz insanlara destan destan cevap vermek heralde
Mom046 Nehmir Kendisiyle görüşmek için eğitim kartı falan göstermemiz gerek herhalde bu kadar eğitimle haşır neşir birisi için kendi görüşünce benim gibi birine uzun uzun yazması cok garip ben neymişim ☺️ Hakaret küfür ne demek onu önce bir araştırmalı çok şükür bu plartformda Temmuz ayından beri varım o kadar hakaret yedim bela yedim gıkım çıkmadı bilenler bilir. İftiraya luzüm yok kendisi ile muhattap olmamaya çabaladıkça ısrarla beni etiketliyor nasıl bir karın ağrısıysa 🙈
Nehmir Mom046 yani böyle bi yerde insanları seviyeyle yadırgamak cok ilginç. Hepimz aynı yerdeyiz. Ama bazıları kendini farklı bir mevkide görüyor anlaşılan😊
ratatosk Bfduam bu topiği okuyan vicdan sahiplerinden biri olarak iki kişinin aralarında tatlıya bağlayıp gülüşerek sonlandırdığı bir muhabbeti canının istediği yerden çekip alıp etiketleyip tekrar tartışma çıkarmaya çalışan bir insan görüyorum. İki kişinin arasında geçen bir konu üstelik tatlıya da bağlanmışken kimseyi ilgilendirmez. Uzun yazan haklı olur diye bir kural yok aksine bu kadar basit konular için bu kadar uğraş verilmesi komik duruyor.
Mom046 ratatosk 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 özellikle karşı tarafı etiketleyip onuda kendine çekme çabası.. Komik ☺️
Elffnur Bfduam çok teşekkür ederm canm soruyu soran bendim evet sabırszdm cnkü bi kaybım vardı yaşayan bilr ve cok şükürki dün hamile oldgmu öğrendm☺️🙏
Bfduam Elffnur çok sevindim senin adına canım, hayırlı uğurlu olsun. Hamd olsun Rabbim tekrar nasip etti. Demek ki o kadar erkenken bile belirtiler oluyormuş:) Kalbini ferah tut, her hamilelik aynı olmaz, inş sağ salim miniğine kavuşursun. Gözün aydın tekrar:)
ATC Elif12-02 bende adet olucak gibi şeyler yaşadım kasık agrısı bel agrısı falan 2-3 gün geçtikten sonra test yaptım pozitif 😍
Elffnur Bfduam cok sağol canım Allah razı olsun evet olabiliyomuş demekki bunuda burdan göstermiş oldum☺️Allah isteyen herkese nasib etsin inşallah🙏🌸
Bfduam Elffnur aynen öyle herkesin bünyesi farklı, belirtilerde değişebiliyor haliyle. Adet öncesi belirtinden farkı neydi ki tam olarak şüphelenmiştin af edersin sıvı akıntı adet öncesi gelir mıydı mesela?
Elffnur Bfduam canm benm iki hafta önce falan başladı göğüs sızlamalarım son bir haftadırda ara ara kasık ağrım oluyodu adet günüm geldğinde adet ağrısı gbi ağrı yaşadm ama olmadm sonrada beyaz akıntım oldu bir günde geçince hemen erken gebelik testi aldm anında çift çizgiyi gördm☺️
Bfduam Elffnur bayağı erken olmuş göğüs sızlamazların. Nerdeyse yumurtlama zamanında başlamış. Benim şu an insan adetliyken nasıl olur kasığı şancı demeyelimde o şekilde sanki adetli tim gibi. Benzer miydi seninde? Beyaz akıntı bir kaç damla şeklinde az mıydı ve saydam gibi?
Elffnur Bfduam aynen o şekldeydi adet ağrısı gbydi hani tam oldum diyodum lavaboya gidiyodum olmuyodm sulu gbiydi canım ıslak bi akntı
Bfduam Elffnur af edersin sadece bir kaç damla şeffaf gibi akıntı oldu, beş gün var adetime. sancı değil bende de, şöyle diyim çok detayda veremiyorum burdan, af edersin adet olunca o bölge açık gibi olur ya, kan gelince öyle, yani adetli gibiyim.
Elffnur Bfduam istersen erken cıkan testler var canm 6gün öncesne kdr cıkaran testler ben onunla yapmştm belki cıkar o testle