badehandeyldz uykusuzbirben alın kısmı dar olan birine çekmiştir kızım bana çekmiş mesela canım maşallah zehir gibi çok güzel algıları açık hiç korkma☺️
badehandeyldz uykusuzbirben ne demek hatta ben biraz cesaretli olsam erken kanala girmişti ama çok dardı çatım fazla kesiğim olur diye sezeryan istedim normal şansını dene derim💕
Bmom badehandeyldz bizimde öyle canım sata gore 25 haftalikti ama kafa ölçümü 28 hafta çıktı bende onu merak ediyordum doktorum söylemedi bile ben ultrasondan kendim baktım ölçümlere öyle belirgin fark olmuyormus ☺️
Bmom badehandeyldz olursa inşallah öyle düşünüyorum doktorum henüz bir şey demedi kendiside normal doğum yanlısı zaten ama tabiki çatı muayenesinde vs neler olur bilemiyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah ☺️☺️
Kayabebekk badehandeyldz ilk haftalarindan beri mi var canim bu oynama yoksa ne zaman ara acildi 2 hafta
Pinkgueen badehandeyldz yeni doğanların başının büyüklüğü gövde ve kol bacaklara göre zaten büyük olur :))) endişe edilecek birşey yok zamanla gövde diğer uzuvlar hızla büyüyeceği için düzelir 🤗
Mavilotta badehandeyldz benim oğlum da öyleydi ve gerçekten çok zeki bir çocuktu. Başı son hafta 43. Haftalık falan görünüyordu 3 hafta önde gidiyordu vücudundan. Çok güzel bir bebekti