Papatya_1 6 haftalık hamileyim saçlarım aşırı dökülüyor kızlar normalde doğumdan sonra olur diye biliyorum ama benim aşırı dökülüyor şuan aynı durumu yaşayan ya da bi fikri olan varmı ? 😣
Alperefet Papatya_1 ilk aylarda oluyor canım sonra düzeliyor üçüncü trimestere doğru benim hiç dökülmüyor suan
Aysenur05 Papatya_1 ilk zamanlar bnmde öyleydi ama düzeldi uçlarından biraz kestirmiştm bn szde öyle yapabilirsiniz
Kbraesin Papatya_1 aynı durumdaydım, aşırı bi saç dökülmem vardı, şuan 18. Haftadayım baya düzeldi. Zigavusun sarımsaklı şampuanını kullanabilirsin.
Aselahlas Papatya_1 benimde öyleydi kansızlık varmış meğerse doktorum kan ilacı yazdıktan sonra dökülme azaldı
Gzdehnm Papatya_1 benimde öyleydi doktor Demir eksikliğindendir dedi. Günde bir aldığım Demir hapını ikiye çıkardı ve dökülmem durdu. Kullanmadığım şampuan organik ürünler kalmamıştı ama ne fayda. gerçekten ilaçtan sonra düzeldi
Ortmenanne16 Papatya_1 7. Aya kadar asla engel olamadım topak topak döküldü ne zaman ki 6. Ay bitti birden düzeldi gurlesti ve parlak oldu. Umarım sizin benim kadar uzun sürmez
Papatya_1 Ortmenanne16 hep böyle söylüyorlar kuzum inş bu kadar uzun sürmez şuan bir sorun yok değil mi
masalkusum Umarım benım gıbı olmaz 33. Hafta hala dökülüyor ve butun degerlerım normal 🤦🏼♀️ Ne denediysem olmadı
minnakveben Papatya_1 ilk aylarda bende de öyle oldu suan 4bucuk aylık baya gürlesti insallah böyle devam eder 🤗🤗
minnakveben Papatya_1 galiba ictigimiz vitaminlerden kaynaklıymıs oyuzden bi süre sonra gürlesiyo folik asit etkisiymis bi tanıdıgım öyle söylemisti ☺️☺️